Het komt uiteindelijk goed, maar niet in 1 keer. Goed opletten of het allemaal klopt. Aardige mensen, dat wel. En al voor de zoveelste keer bij hen geboekt. Maar er is een gebruiksaanwijzing.
Soekhlal
Goede service, maar dat geldt vooral voor de vrouwelijke medewerkers. Ik heb voor 6 families een boeking gedaan. Aan de voorkant had ik keurig een excel overzicht gemaakt en aangegeven wat de wensen...Goede service, maar dat geldt vooral voor de vrouwelijke medewerkers. Ik heb voor 6 families een boeking gedaan. Aan de voorkant had ik keurig een excel overzicht gemaakt en aangegeven wat de wensen waren. Een heel gedoe om het voor elkaar te krijgen om alle hutten op 1 level te krijgen. Uiteindelijk kwam de aanvraag in handen van een vrouwelijke medewerker die het helemaal snapte. Erg fijn dat we vanaf nu gewoon kunnen aftellen naar de afvaartdatum.
Bart
Goed contact met tel.medewerkers en snel antwoord op gestelde vragen
F.L. de Graaff
Voor het eerst in het "nieuwe normaal" naar een cruise gekeken, eerst via een toegezonden mail, daarna wat info opgehaald via telefoon (uit rotterdam) uiteindelijk maar in de auto gestapt en naar...Voor het eerst in het "nieuwe normaal" naar een cruise gekeken, eerst via een toegezonden mail, daarna wat info opgehaald via telefoon (uit rotterdam) uiteindelijk maar in de auto gestapt en naar amsterdam gegaan (dat was dus een grote ellende= centrum amsterdam) kantoor cruise travel is een wezenlijk verschil zoals ze het vroeger hadden in ermelo ! en als je te vroeg geboren bent wil je toch graag mensen zien/spreken. maar waar het omgaat is dat we uiteindelijk goed geholpen zijn door het personeel, zij ook goed antwoord hadden op onze vragen en ons ook de nodige adviezen gaven, dus daar mankeert het niet aan en geboekt. Verdere afwikkeling tot op heden prima. advies aan de directie verhuis naar een bezoekers vriendelijke plek, er zijn klanten die willen praten van mens tot mens.
pauline Hoogerbrug
Vriendelijk en goede verzorging
Jhr o l roell
Uitstekend door medewerkers geholpen Bereikbaarheid per telefoon laat te wensen over Terugbellen is wellicht te overwegen Email verkeer rechtstreeks met medewerker en niet via info@
Rob Veldhuis
Gezien we het hebben over aanzienlijke bedragen is het uitbrengen van een juiste offerte beduidend onder de maat. Je mag verwachten dat men een professionele benadering neemt.
Riny en Koos
Wij hebben alles via de mail geregeld. Als je er eenmaal in zit is het gemakkelijk te doen. Antwoord was snel binnen. Voor ons gevoel alles prima geregeld.