Mijn eerste ervaring was erg positief. Duidelijk en gemakkelijk
Apolonia van Mourik
Ik ben erg tevreden over de vakkundige en sympathieke behandeling van de gecompliceerde boekingen.
E:Uittenbosch
Ik boek hier al jaren ;
E.C.de Witt Havers
Prima service door het personeel van Cruise Travel in Amsterdam
Carla Koman
Goed geholpen door ervaren medewerkers.Heb je een vraag via whatsapp gelijk duidelijk antwoord. In mei kan de reis beginnen.
Michel
Nogal lange wachttijden aan de telefoon. Zeer professionele medewerkers die goede informatie geven
Piers
Prima. Nieuwe reis weliswaar geboekt aan boord Eurodam, maar de boeking toe laten wijzen aan Cruise Travel wegens de goede ervaringen met contact en afhandeling.
Wijnand Blok
Als onervaren cruisegangers hier voor de tweede maal een cruise geboekt en ook nu weer naar volle tevredenheid geholpen. Telefonisch contact krijgen duurt misschien wat langer maar vragen via mail...Als onervaren cruisegangers hier voor de tweede maal een cruise geboekt en ook nu weer naar volle tevredenheid geholpen. Telefonisch contact krijgen duurt misschien wat langer maar vragen via mail worden snel beantwoord.
Berger
Telefonisch heel slecht bereikbaar
Rudi Tink
Voor de achtste keer uitstekende service bij een boeking voor 2022. Ook bij de annuleringen vanwege Covid-19 in 2020 en 2021 enorm goed geholpen. Wachttijden telefoon zijn te lang. Denk...Voor de achtste keer uitstekende service bij een boeking voor 2022. Ook bij de annuleringen vanwege Covid-19 in 2020 en 2021 enorm goed geholpen. Wachttijden telefoon zijn te lang. Denk eens na over een ander alternatief. Terugbellen?