Prima service. Mijn vragen werden meteen beantwoord. Voortaan reserveer ik hier mijn cruises.
Storm
Uitstekend, geduldig en juiste informatie
Cees en Henriƫtte de Leeuw
We hebben wederom geboekt bij Cruise Travel om dat we daar eerder een uitstekende ervaring mee hadden !
F.Lentz
Prima geholpen met alle vragen, alleen de factuur ziet er een beetje vreemd uit m.n. "betalingsdatum" eerder dan ik de mail kreeg, en de lettergrootte en kleur!! van de bankgegevens, bijna...Prima geholpen met alle vragen, alleen de factuur ziet er een beetje vreemd uit m.n. "betalingsdatum" eerder dan ik de mail kreeg, en de lettergrootte en kleur!! van de bankgegevens, bijna onleesbaar. Na 4 dagen nog geen bevestiging van ontvangst eerst betaling. F. Lentz
Rob
Prima behandeling
Nvt
Heel prettig
Dick vd Booren
Prima vlotte afhandeling.
Marion Quekel
Zag er allemaal betrouwbaar uit. Telefonisch telkens goed geholpen, alleen het betalingsverzoek ging vreemd en gaf daardoor zorgen. De eerste kwam op 25/8 met een link naar ideal zonder uiterste...Zag er allemaal betrouwbaar uit. Telefonisch telkens goed geholpen, alleen het betalingsverzoek ging vreemd en gaf daardoor zorgen. De eerste kwam op 25/8 met een link naar ideal zonder uiterste datum te benoemen. De tweede kwam 24u later met de melding en een nieuwe link omdat de link verlopen was omdat die 48u geldig was (raar). Telefonisch nog wat vragen gesteld en direct betaald. Op 27/8 weer een mail dat we 5 dagen over de betalingstermijn heen waren ( heel raar), weer gebeld en kreeg ik de belofte dat ik gebeld zou worden als het geld voor hun zichtbaar was. Dus nogal bezord erover.