Moons danny

Eerste maal geboekt bij cruise travel wel via mail en telefoon voldoende info gekregen wanneer het kan en mag toch nog graag een afspraak maken in het reisbureau

R.Klootwijk

Boeking naar tevredenheid ,zoals al onze cruises.Toch wat minpuntjes nl. 40% aanbetaling 16 maanden voor de cruise, nooit zo hoog geweest. Lang
In de wacht staan ,verschrikkelijk slechte...
In de wacht staan ,verschrikkelijk slechte kwaliteit bandje en verwezen worden naar Zeetours. Ik ben nl.klant van Cruise Travel en dat al heel lang en veel cruises.l

Lex

Vriendelijke medewerkers en goede service

Ben Haasdijk

Prima service, veel deskundigheid. Belofte om terug te bellen wordt ook snel nagekomen.

van Galen

Goede en vriendelijke hulp en meedenken met een snelle afhandeling

R. Reijven

Correcte behandeling

van den vyver kristiaan

Zeer correct en steeds doen wat ze zeggen

Bart en Carien van Wezenbeek

Laat ik beginnen met te stellen dat wij al vele jaren klant zijn bij CruiseTravel en altijd naar grote tevredenheid daar ben behandeld. Ik ben zelfs een tijd ambassadeur van CruiseTravel egweest en... Laat ik beginnen met te stellen dat wij al vele jaren klant zijn bij CruiseTravel en altijd naar grote tevredenheid daar ben behandeld. Ik ben zelfs een tijd ambassadeur van CruiseTravel egweest en heb op een aantal beurzen mijn enthousiasme voor cruise-reizen mogen overbrengen.
Het lijkt er echter op dat met de recente veranderingen (en het samengaan met Zeetours) er een aantal veranderingen is doorgevoerd, die ik niet allemaal als verbetering zou willen bestempelen:
1. Bij telefonisch contact wordt opgenomen met de naam 'CruiseTravel' maar even verder op het bandje - als je in de wacht bent terechtgekomen - hoor je dat je eigenlijk met Zeetours bent verbonden.
2. Ook het terugbelnummer is een nummer in Rotterdam (Zeetours) en niet een nummer in Ermelo (CruiseTravel).
3. De aanbiedingen van Holland America Line (HAL) komen niet altijd goed en zeker niet altijd duidelijk op de Zeetours/CruiseTravel website terecht. Waar HAL de aanbiedingen 'Sea You Soon', 'Have it All' en 'Fly and Cruise' heeft staat op de site van CruiseTravel deze aanbiedingsprijs vaak als de standaardprijs (dus zonder voordeelpakket) vermeld. Waar een cruise via twee verschillende aanbiedingen door HAL wordt aangeboden wordt de suggestie gewekt dat deze aanbiedingen dan gecombineerd zijn, wat niet het geval blijkt te zijn.
4. Deze onduidelijkheden werden niet door de contactpersonen toegegeven, maar de dag nadat we dit hadden opgemerkt waren (sommige) prijzen op de website al aangepast.

Het bovenstaande heeft ertoe geleid dat het boekingsproces minder aangenaam was dan we gewend waren. Hopelijk is dit slechts een gevolg van de nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie en worden deze uitglijders snel gladgestreken.

Reactie Cruise Travel:

Geachte heer en mevrouw, dank voor uw review. Over een aantal van uw opmerkingen hebben we reeds persoonlijk e-mail contact gehad. Onze klanten worden door servicteams met toegewijde en ervaren... Geachte heer en mevrouw, dank voor uw review. Over een aantal van uw opmerkingen hebben we reeds persoonlijk e-mail contact gehad. Onze klanten worden door servicteams met toegewijde en ervaren medewerkers bediend vanuit meerdere vestigingen. Het spijt ons te lezen dat u de vermeldingen op onze website niet duidelijk vindt en we hopen dat we u persoonlijk naar wens te woord gestaan hebben. Uw beoordeling zullen we gebruiken voor het optimaliseren van onze service. met vriendelijk groet, Cliëntenservice Cruise Travel

Otto de Bot

Inmiddels tientallen reizen geboekt bij CruiseTravel. Altijd is het personeel vriendelijk en terzakekundig en men denkt met je mee. Ik kan me geen betere CruiseBooker voorstellen. Ik ga met hoge... Inmiddels tientallen reizen geboekt bij CruiseTravel. Altijd is het personeel vriendelijk en terzakekundig en men denkt met je mee. Ik kan me geen betere CruiseBooker voorstellen. Ik ga met hoge verwachting mijn volgende cruise maken. Alleen Corona kan nog roet in het eten gooien.

Piet Zandee

Zeer plezierig gesprek met Ronald. Hij denkt met je mee en voert direct uit wat hij belooft.