Angela Mulder van Egteren

Netjes en correcte communicatie met de medewerker, zowel telefonisch als met mail.

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de communicatie met onze collega's zowel telefonisch als via mail goed is verlopen. We wensen u alvast een fijne vakantie toe!
Met vriendelijke...

Theo Verriet

Prima site, duidelijke voorwaarden etc.
Alleen inloggen bij cruisemaarschappij werkt niet met verstrekte gegevens.
Misschienbl eerst controleren voordat de mail wordt verstuurd?!

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat u tevreden bent over de website en de duidelijke voorwaarden. We begrijpen uw frustratie over het inloggen bij de cruisemaatschappij en zullen dit zeker meenemen... Bedankt voor uw feedback! Fijn dat u tevreden bent over de website en de duidelijke voorwaarden. We begrijpen uw frustratie over het inloggen bij de cruisemaatschappij en zullen dit zeker meenemen voor verbetering van onze services.

Paul

Goede ervaringen

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We wensen u een prachtige cruise toe!

Jos Knapen

Alles zag er goed eruit, de medewerkers geven goede info over de reis, waar wij een goed gevoel over hebben,

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat onze medewerkers u van alle benodigde informatie hebben voorzien, zodat u met een goed gevoel op reis gaat. Goede reis naar... Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat onze medewerkers u van alle benodigde informatie hebben voorzien, zodat u met een goed gevoel op reis gaat. Goede reis naar Midden-Amerika!

JHAF de Kok

Prima al jaren

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u al jaren tevreden bent.
Fijne reis in de Middellandse Zee!

Van de rijt willems

Ben keurig geholpen en via de mail te woord gestaan

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw prachtige review! Fijn om te horen dat u keurig geholpen bent en dat de communicatie via mail naar wens was. We wensen u een fijne reis toe van Dubai naar Singapore!
Met...

Anna ten Berge-Smits

Correct, vriendelijk en behulpzaam.

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u onze service als positief heeft ervaren.
Veel plezier aan boord van Holland America Line!

Marian Wansing

Heel goed en adequaat geholpen door Marcel Barkmeijer

Reactie Cruise Travel:

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij dat u zo goed en adequaat geholpen bent door Marcel. We zullen uw complimenten zeker aan hem doorgeven.
team Cruise...

P. Verhaegh

Tevreden over de algehele gang van zaken!

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw reactie! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent en wensen u een fijne vakantie toe!

Marja de Zwart

On line geboekt, meteen antwoord (op zondag), de volgende dag netjes bericht en rekening gekregen en na de betaling weer keurig een mail met dank voor betalen en wanneer ik mijn reisbescheiden mag... On line geboekt, meteen antwoord (op zondag), de volgende dag netjes bericht en rekening gekregen en na de betaling weer keurig een mail met dank voor betalen en wanneer ik mijn reisbescheiden mag verwachten.

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw positieve review!