Doordat we eerst nog even het dekkenplan wilden bekijken en wij later terugbelden was er wat verwarring ontstaan omdat wij iedere keer met een andere medewerker van doen hadden die het dossier niet...Doordat we eerst nog even het dekkenplan wilden bekijken en wij later terugbelden was er wat verwarring ontstaan omdat wij iedere keer met een andere medewerker van doen hadden die het dossier niet helemaal hadden ingezien overigens verder geweldig geholpen ook met de omboeking van de FCC van HAL nar de ,nieuwe boeking via Cruise Travel inmiddels onze 3 e boeking en altijd correct,.
Wendy
Ik ben goed geholpen door medewerker Marcel. Het bedrijf denkt met je mee en informeert je snel bij vragen. Net als vorige keer ben ik erg tevreden over de service.
Leon
Zeer tevreden
Suzanne Neuman
Wat een fijne organisatie, makkelijk communiceren met deskundige medewerkers. Komen professioneel en heel vriendelijk over. Geven uitgebreide informatie, zijn alert en denken mee! Was niet mijn...Wat een fijne organisatie, makkelijk communiceren met deskundige medewerkers. Komen professioneel en heel vriendelijk over. Geven uitgebreide informatie, zijn alert en denken mee! Was niet mijn eerste boeking bij deze organisatie en ik hoop dat er nog meer zullen volgen!
niet belangrijk
Plezierige en snelle behandeling. Ook vragen werden snel en correct behandeld. Extra info werd gegeven, hetgeen nu extra belangrijk is, omdat er tijdelijk geen catalog op papier wordt gedrukt, zodat...Plezierige en snelle behandeling. Ook vragen werden snel en correct behandeld. Extra info werd gegeven, hetgeen nu extra belangrijk is, omdat er tijdelijk geen catalog op papier wordt gedrukt, zodat je afhankelijk bent van info via de telefoon. Prima!
Tournois
Binnen de mogelijkheden die de cruisemaatschappij toelaat geeft CruiseTravel en zusterbedrijven goede service.
Ingeborg
Goede kennis van zaken, prettige communicatie en altijd behulpzaam
prive
Vriendelijk geholpen,alleen gezondheids formulier hebben wij nog hulp nodig,wij kennen slecht engels.
Veronica van de Pol
Zoals altijd super geholpen!
Mechteld
Net zoals alle voorgaande keren heeft Cruise Travel ons ook nu weer uitstekend geholpen. Ze denken met je mee, zoeken dingen uit en geven je het gevoel dat je belangrijk bent. Kortom: Indien...Net zoals alle voorgaande keren heeft Cruise Travel ons ook nu weer uitstekend geholpen. Ze denken met je mee, zoeken dingen uit en geven je het gevoel dat je belangrijk bent. Kortom: Indien vrienden of familie willen gaan cruisen dan raad ik ze zeker Cruise Travel aan!!