Onze cruise naar Zuid-Amerika ging niet door vanwege COVID. Vouchers nu ingezet voor een cruise eind 2021naar Australië. Cruise Travel heeft weer de ondersteuning geboden die je van dit bedrijf mag...Onze cruise naar Zuid-Amerika ging niet door vanwege COVID. Vouchers nu ingezet voor een cruise eind 2021naar Australië. Cruise Travel heeft weer de ondersteuning geboden die je van dit bedrijf mag verwachten.
J.W.G. Sc hut
Ondanks de huidige moeilijke situatie t.v.g. de corona pandemie, het annuleren door de rederij van diverse door ons gemaakte boekingen, blijft de service van Cruise Travel perfect. Je krijgt z.s.m....Ondanks de huidige moeilijke situatie t.v.g. de corona pandemie, het annuleren door de rederij van diverse door ons gemaakte boekingen, blijft de service van Cruise Travel perfect. Je krijgt z.s.m. een antwoord op je vragen. Kan alleen maar hopen dat onze nu geboekte cruise doorgaat en de rederij niet genoodzaakt zal zijn om haar afvaarten stop te zetten. Cruise Travel kan ik een ieder aanbevelen die wil gaan cruisen.
G. Huizinga
2 cruises konden in 2020 door COVID niet doorgaan (Alaska en Viking). Vrij snel meerdere vouchers ontvangen, zowel van Rederij als van Luchtvaartbedrijf, alles via bemiddeling Cruisetravel. Ben...2 cruises konden in 2020 door COVID niet doorgaan (Alaska en Viking). Vrij snel meerdere vouchers ontvangen, zowel van Rederij als van Luchtvaartbedrijf, alles via bemiddeling Cruisetravel. Ben sedert 2010 klant en tevens investeerder bij Cruisetravel. Inmiddels met uitstekende hulp van Angela een nieuwe Viking cruise geboekt met het nieuwe Vlaggenschip Rotterdam van HAL. Een deel van de vouchers ingezet. Mijn verwachtingen bij deze cruise zijn hoog, o.a. omdat het een splinternieuw schip is. Dit wordt de 14e cruise geboekt bij Cruisetravel, waarvan dus 2 geannuleerd, terwijl ik daarenboven nog 14 cruises ervaring heb bij andere kleinere partijen. Ik heb al die jaren een maal een verschil van mening gehad met Cruisetravel, wat op een nette manier afgewikkeld is. Ik kan Cruisetravel van harte aanbevelen als een belangrijke, betrouwbare, responsieve, en ter zake deskundige partij in deze vrij lastige markt.
Rudi Tink
Zowel bij de annulering van onze reis in juli 2020 met de Veendam (Kelly van Asch en Myrthe Stouwdam) als bij de nieuwe boeking in 2021 met de Nieuw Statendam (Angela Gouwens) soepel en accuraat...Zowel bij de annulering van onze reis in juli 2020 met de Veendam (Kelly van Asch en Myrthe Stouwdam) als bij de nieuwe boeking in 2021 met de Nieuw Statendam (Angela Gouwens) soepel en accuraat geholpen. Wij reizen elk jaar, al vanaf 2014 met Cruise Travel en dit tot volle tevredenheid. Ga zo door.
V. Moens
Al jaren onze cruise reizen geboekt bij Cruise Travel. Altijd een kundige en klantvriendelijke ervaring geweest.
Klantvriendelijke en soepele boeking
Joop Bergervoet
Al jaren
Henk Tjong
Ik ben al jaren een tevreden klant bij Cruise Travel. Na een wat onzekere periode van reorganisatie bij Cruise Travel, heeft Zeetours, in de persoon van mevrouw van Rijnsoever, alles weer met...Ik ben al jaren een tevreden klant bij Cruise Travel. Na een wat onzekere periode van reorganisatie bij Cruise Travel, heeft Zeetours, in de persoon van mevrouw van Rijnsoever, alles weer met voortvarendheid rechtgetrokken. Ik heb er nu weer alle vertrouwen in. En ben nu vol lof, vooral over haar pro-actief meedenken, bij het boeken van de drie cruises voor het volgend jaar. Vlekkeloos en zeer overzichtelijk; in acht genomen, de wirwar van de vouchers van de geannuleerde cruises. HULDE !!!
Louis Kleyn
Onze omboeking van onze cruise rond Australië dit jaar naar volgend jaar heeft op een soepele, vriendelijke en professionele manier plaatsgevonden
Marcel Maarschalkerweerd
Prima service en een team die verstand van zaken heeft, cruise geboekt voor januari, maar corona!!! en met hulp van cruise Travel kostenloos kunnen omboeken naar november volgend jaar Prima...Prima service en een team die verstand van zaken heeft, cruise geboekt voor januari, maar corona!!! en met hulp van cruise Travel kostenloos kunnen omboeken naar november volgend jaar Prima service