Bianca heeft tot nu toe een fantastische job gedaan
riny peters
Zeer tevreden over de afhandeling van de geannuleerde cruise.En een zeer goede afhandeling van een nieuwe geboekte cruise
Prettige communicatie
J.W.G. Schut
Mijn jarenlange ervaring met Cruise Travel is zeer positief. Men luistert, geeft een duidelijk antwoord op je vragen en denkt met je mee. Gezien de huidige omstandigheden een extra aanbeveling, want...Mijn jarenlange ervaring met Cruise Travel is zeer positief. Men luistert, geeft een duidelijk antwoord op je vragen en denkt met je mee. Gezien de huidige omstandigheden een extra aanbeveling, want met deze constant veranderende situatie is het belangrijk een anker te hebben. Cruise Travel levert een service aan haar klanten die je niet overal zult aantreffen.
Reitsma
N.a.v. een door de coronacrisis geannuleerde boeking benaderde Cruise Travel mij en stelde voor om na te gaan wat de meest gunstige voorwaarden zouden voor het boeken van een soortgelijke cruise in...N.a.v. een door de coronacrisis geannuleerde boeking benaderde Cruise Travel mij en stelde voor om na te gaan wat de meest gunstige voorwaarden zouden voor het boeken van een soortgelijke cruise in 2021. Binnen een week lag er een prima voorstel waar ik graag op ben ingegaan. Proactieve service!
Tijmense
Prettig behandeling tijdens telefoon gesprekken. Goed mail contact.
Jannie van Rossum
Ik ging al 3x eerder op cruise met Cruisetravel. Staat open voor vragen.
Saskia
Al meerdere malen zeer goed en betrokken geholpen met complexere vragen /boekingen. Er wordt meegedacht in het belang van de klant, dit is erg fijn en maakt het schakelen effectief en efficiënt.
Aafjes
Snele en vakkundige afhandeling van mijn aanvraag en afhandeling door de dames die nog over zijn.
Evert de Jong
Fijne uitgebreide service bij het boeken. Aandachtspuntje is wel de administratieve afhandeling, die kwam wat slordig over. Ik kreeg een annuleringsbevestiging ipv een boekingsbevestiging, de...Fijne uitgebreide service bij het boeken. Aandachtspuntje is wel de administratieve afhandeling, die kwam wat slordig over. Ik kreeg een annuleringsbevestiging ipv een boekingsbevestiging, de betalingslink werkte niet en ik ontving mail die voor intern gebruik was. Allemaal niet erg en goed opgelost, en het geeft ook aan dat je met mensen en niet met een boekingsrobot te maken hebt. Tevredenheid overheerst!