Teunisse

Top

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw review! We wensen u een onvergetelijke cruise toe!

J.Bobbink

Goed.
Alleen geen enkele notie van parkeergarages in de buurt en hoe het verdere transport naar het schip moet plaatsvinden( bv.shuttle oid)
Zou graag zien,dat als je van verre komt dit...
Goed.
Zou graag zien,dat als je van verre komt dit toch ook bij het kantoor bekent is.

Nelleke Molenaar

Zeer adequaat!

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u onze service als positief heeft ervaren.
We wensen u een fijne reis toe naar het bijzondere Panama Kanaal!
team...
We wensen u een fijne reis toe naar het bijzondere Panama Kanaal!

Roberto

Geweldig zoals altijd

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw reactie! We zijn blij dat alles naar wens is.
Fijne vakantie!

Harry Schaeken

Fijn contact en snel antwoord op mijn vragen

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u prettig contact had en snel antwoord kreeg op uw vragen. We wensen u een fijne vakantie!

scheepmaker

Zeer goede ervaring, wij hebben Lidia en Danielle gesproken en die hebben ons bij deze, voor ons de eerste cruise die wij gaan maken, geweldig geholpen ondanks de vele vragen die wij hadden... Zeer goede ervaring, wij hebben Lidia en Danielle gesproken en die hebben ons bij deze, voor ons de eerste cruise die wij gaan maken, geweldig geholpen ondanks de vele vragen die wij hadden werden we vriendelijk en geduldig te woord gestaan, de dames worden hierbij dan ook hartelijk bedankt.

Reactie Cruise Travel:

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn om te horen dat Lidia en Danielle u zo goed hebben geholpen bij het plannen van uw allereerste cruise. We zijn blij dat al uw... Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn om te horen dat Lidia en Danielle u zo goed hebben geholpen bij het plannen van uw allereerste cruise. We zijn blij dat al uw vragen vriendelijk en geduldig beantwoord zijn. We geven de dank door aan de dames!

Dee C.W.

Prima ervaring met vlotte en duidelijke antwoorden

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u een positieve ervaring heeft gehad.
We wensen u een fijne cruise toe!

Kuijpers

Heel erg goed

Bert Klunder

Groot aanbod, cruise adviseuse goed bekend met de maatschappijen en routes. Wel kan de bereikbaarheid en het prijstechnisch advies alsmede de accuratesse van aanbod/offerte beter, hier verwacht ik... Groot aanbod, cruise adviseuse goed bekend met de maatschappijen en routes. Wel kan de bereikbaarheid en het prijstechnisch advies alsmede de accuratesse van aanbod/offerte beter, hier verwacht ik meer van.

Ingrid

Zeer goed. Vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd om te helpen en dingen uit te zoeken.

Reactie Cruise Travel:

Beste Ingrid, bedankt voor uw mooie review! Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, mocht u nog vragen hebben voor uw cruise aarzel dan niet om contact op te nemen. Een hele fijne cruise gewenst!... Beste Ingrid, bedankt voor uw mooie review! Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, mocht u nog vragen hebben voor uw cruise aarzel dan niet om contact op te nemen. Een hele fijne cruise gewenst! Met vriendelijke groet, team Cruise Travel