Boeken al een aantal jaren bij CuiseReizen en zijn nog nooit teleurgesteld. Chapeau!
Bastiaan van Dongen
We werden bij de boeking van onze cruise erg fijn geholpen. Het boekingsproces verliep vlot.
Marja Karreman
Goed advies en correcte behandeling! Blij mee...na de cruise kan ik nog beter mijn oordeel geven😄
Hans van der Sluijs
CruiseReizen heeft na het wegvallen van onze cruise direkt gereageerd. in samenwerking met de cruisemaatschappij is een vervangende reis aangeboden, ook de vluchten zijn in overleg geboekt. Al met...CruiseReizen heeft na het wegvallen van onze cruise direkt gereageerd. in samenwerking met de cruisemaatschappij is een vervangende reis aangeboden, ook de vluchten zijn in overleg geboekt. Al met al een nette oplossing mede dank zij het enthousiame van het personeel.
Ellen Houniet
We gaan nog op cruisereis, maar alles is nu al tot in de puntje verzorgd. Een aanrader voor als je gaat cruisen.
Patrick Vanparys
Aangename kennismaking met uw reisbureau Goede en hulpvaardig voor een toffe reis
Jean-Paul
Direct een deskundige vriendelijke medewerker aan de lijn die de moeite neemt eea direct uit te zoeken. Verder snelle en correcte mail opvolging
Sharon Duff
Tot nu toe vindt ik medewerkers van de klantenservice, super geduldige, meedenkend en klantgericht.
John en Wendy Kranenburg
Als je op cruise wil en je wilt dat het allemaal goed geregeld word is Cruisereizen waar je moet zijn. Vooral het persoonlijke contact vinden wij geweldig.