9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Paul

CruiseReizen heeft ons prima geholpen met onze boeking en daarna onze nadere vragen snel en goed beantwoord. Prima dus!

Jos

Prima service en begeleiding in de zoektocht naar een passende cruise. Heldere uitleg rondom covid-19 procedures bij de HAL.

Bertie

Een fantastische cruise geboekt bij CruiseReizen. Werd geholpen door een zeer aardige medewerker waardoor je t gevoel kreeg dat je vakantie al n beetje begonnen was. Heel goede uitleg en ze nemen... Een fantastische cruise geboekt bij CruiseReizen. Werd geholpen door een zeer aardige medewerker waardoor je t gevoel kreeg dat je vakantie al n beetje begonnen was. Heel goede uitleg en ze nemen echt de tijd voor je. Gewoon geweldig!

H.van Beek

Vreemd, uitsluitend positieve ervaringen. nou ik zit al meer dan een week op een offerte te wachten. zonder enig reactie van cruise reizen.

Sjef de Poorter

Niets is teveel gevraagd en wat wordt afgesproken gebeurd ook echt. Laat de Cruise maar komen.

Arendina Wienbelt (volgens paspoort)

Online reserveren vond ik moeilijk. Ben uitermate vriendelijk en behulpzaam geholpen door uw medewerkers. Met veel geduld en advies is de boeking tot mijn volle tevredenheid afgerond. Hartelijk dank... Online reserveren vond ik moeilijk. Ben uitermate vriendelijk en behulpzaam geholpen door uw medewerkers. Met veel geduld en advies is de boeking tot mijn volle tevredenheid afgerond. Hartelijk dank daarvoor. mevr. A.M. Roffel-Wienbelt

schaep frieda

Geen problemen alles verloopt altijd perfect

Hester de Graaf

Met behulp van Sanne en Kristel een passende cruise gevonden voor ons gezin (5 personen) niets was deze dames teveel, we hadden het eerste contact op maandag gehad en op donderdag met elkaar de... Met behulp van Sanne en Kristel een passende cruise gevonden voor ons gezin (5 personen) niets was deze dames teveel, we hadden het eerste contact op maandag gehad en op donderdag met elkaar de juiste cruise gevonden. Wij gaan straks genieten op de MSC Seasite.