9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Fabian

Vriendelijke medewerkers met inhoudelijke kennis. Ze denken met je mee en nemen alle tijd om te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt. In mijn geval door de cruise maatschappij te benaderen... Vriendelijke medewerkers met inhoudelijke kennis. Ze denken met je mee en nemen alle tijd om te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt. In mijn geval door de cruise maatschappij te benaderen met een specifieke wens die niet standaard bij het boeken kon worden aangegeven. Ze nemen net dat stapje extra. Fijn dat je ook buiten de gebruikelijke kantooruren terecht kunt.

Marijke v Bommel

Tessa Huizer heeft ons uiterst kundig en vriendelojk geholpen bij het boeken van onze cruise.

Jos en Anita Groenendijk

Zeer goed en prettig geholpen door Liesan , luisterde goed naar onze wensen. waren wat misverstanden maar is heel erg goed opgelost , we gaan er ook vanuit dat dit niet de laatste cruise met... Zeer goed en prettig geholpen door Liesan , luisterde goed naar onze wensen. waren wat misverstanden maar is heel erg goed opgelost , we gaan er ook vanuit dat dit niet de laatste cruise met CruiseReizen zal zijn

Robert

In het verleden altijd rechtstreeks bij de cruiseline geboekt en na een mindere pre cruise ervaring ditmaal bij CruiseReizen geprobeerd. Voor nagenoeg geen meerkosten bieden zij veel meerwaarde en... In het verleden altijd rechtstreeks bij de cruiseline geboekt en na een mindere pre cruise ervaring ditmaal bij CruiseReizen geprobeerd. Voor nagenoeg geen meerkosten bieden zij veel meerwaarde en als je vluchten nodig hebt zijn zij voordeliger dan dat wij kunnen realiseren. Wij waardeerden het mondelinge contact waar onze eisen/wensen zijn doorgenomen en snel resulteerde in een offerte. Pluspunten - website - 24/7 bereikbaarheid - persoonlijk contact - ongevraagd zaken regelen die noodzakelijk zijn, zoals transfers voor een vlucht - uitleg over de vaccinatie eisen van de cruiselijn - betaalsysteem

Fiona Hamer- Zwalve

We werden heel bekwaam en enthousiast geholpen. Liesan was heel erg begaan met ons en ze gaf me dan ook alle vertrouwen dat zij ons de beste reis zou aanbieden. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld... We werden heel bekwaam en enthousiast geholpen. Liesan was heel erg begaan met ons en ze gaf me dan ook alle vertrouwen dat zij ons de beste reis zou aanbieden. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld om bij CruiseReizen n.a.v. haar offerte te boeken.

karin

Wij hebben aantal malen telefonisch contact gehad ivm onze eerste cruise. Werden snel (7 dagen per week bereikbaar) en zeer enthousiast te woord gestaan. Kunnen uit eigen cruise ervaring vertellen... Wij hebben aantal malen telefonisch contact gehad ivm onze eerste cruise. Werden snel (7 dagen per week bereikbaar) en zeer enthousiast te woord gestaan. Kunnen uit eigen cruise ervaring vertellen wat ons te wachten staat. Hele boekingsproces verliep snel en efficient. Wij hebben dit als erg prettig ervaren!

Carel

Wij boeken altijd via CruiseReizen.nl. Alles is, van begin tot eind, uitstekend geregeld. Je kan altijd met vragen je terecht .

Arjan

Goede snelle en kundige afhandeling