9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Denis

Heel goed en vakkundig geholpen

Ketting

Geweldige service

Duidelijk

Freddy

Efficiënt, vriendelijk, competent en vlug.

Denis Gabriel van der Linden

Top

Communicatie was meer dan uitstekend

Kleijwegt

Vriendelijk. Goed meedenkend Door drukte heb ik telefonisch wel lang in de wacht gestaan

Aandre Meeus 😍

Leuk Team

Frank Poppers

Tijdens het inchecken bij HAL voor een door Cruise Reizen verzorgde reis bleek mijn vrouw positief op corona te testen. Dit direct doorgegeven aan Cruise Reizen en met hun hulp hebben wij direct en... Tijdens het inchecken bij HAL voor een door Cruise Reizen verzorgde reis bleek mijn vrouw positief op corona te testen. Dit direct doorgegeven aan Cruise Reizen en met hun hulp hebben wij direct en nieuwe cruise met de HAL kunnen boeken zonder dat daar extra kosten voor in rekening werden gebracht. Cruise Reizen heeft dit perfect en zeer vriendelijk opgepakt en afgehandeld.

Janine

Nadat we in overleg de hele cruise hebben doorgesproken, en de hutten vastgelegd, ging alles zeer voorspoedig. Prima communicatie.

Peter van der Stap

Fijn geholpen door enthousiast personeel!

Marjan Noordhuis

Altijd goed en snel geholpen. Net voor de 2e x een cruise geboekt. en ook nu weer snelle service. Medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Zo kan je zonder stress op vakantie of... Altijd goed en snel geholpen. Net voor de 2e x een cruise geboekt. en ook nu weer snelle service. Medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Zo kan je zonder stress op vakantie of alvast van de voorpret genieten.