9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Gerrit van Vugt

Na een eerdere annulering door MSC annuleerden we nu zelf een Royal Caribbean cruise vanwege in onze ogen onzinnige Covid regels. De inmiddels al 2jaar uitstaande aanbetaling hebben we nu toch... Na een eerdere annulering door MSC annuleerden we nu zelf een Royal Caribbean cruise vanwege in onze ogen onzinnige Covid regels. De inmiddels al 2jaar uitstaande aanbetaling hebben we nu toch kunnen gebruiken voor het boeken van een nieuwe cruise. De medewerkers van Cruisereizen blijven altijd vriendelijk en zakelijk correct. Wanneer er echter echt iets geregeld moet worden is contact met Harry van Os nodig. Bedankt voor je interventies Harry!

Eveline

De deskundige en uiterst vriendelijke medewerkers van cruisereizen doen er alles aan om hun klanten een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Het team van cruisereizen onderscheidt zich... De deskundige en uiterst vriendelijke medewerkers van cruisereizen doen er alles aan om hun klanten een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Het team van cruisereizen onderscheidt zich door het persoonlijke contact op maat. Voor iedereen die \" de boot eens op wil\" , maak kennis en ervaar dit zelf!

Aad Maarleveld

Zeer prettig contact. Goede informatie. Afspraken nagekomen. Ben weer zeer tevreden. Was dat eerder ook al, daarom weer een cruise geboekt bij CruiseReizen.nl.

Erik Steijn

CruiseReizen biedt prima ondersteuning bij het boeken van een cruise. Er wordt snel gereageerd en ook wanneer een andere collega \'overneemt\' is hij/zij volledig op de hoogte. Zelfs buiten... CruiseReizen biedt prima ondersteuning bij het boeken van een cruise. Er wordt snel gereageerd en ook wanneer een andere collega \'overneemt\' is hij/zij volledig op de hoogte. Zelfs buiten kantoortijden (in het weekend) wordt op mail al dan niet telefonisch gereageerd.

Christa Dankers

Ik ben heel tevreden over de behandeling en het contact met Sanne van Duin zijn luistert goed en denkt ook met je mee . Er werd goed geluisterd en ook meteen gereageerd via de mail en de... Ik ben heel tevreden over de behandeling en het contact met Sanne van Duin zijn luistert goed en denkt ook met je mee . Er werd goed geluisterd en ook meteen gereageerd via de mail en de telefoon.
Leuke telefoongesprekken waar in ik alles kon vragen en zeggen wat ik wilde zeggen, het gesprek werd niet afgeraffeld maar geduldig en leuk. Super van een dikke 10
Christa Dankers

Duidelijk overzichtelijk

Cruise incl vluchten en transfers aanbieden

de Gier

Je voelt je echt welkom

Willem van Tellingen

Na diverse wijzigingen door corona bleven de adviezen en medewerking van hoge kwaliteit

maritiem kunstenaar ronald van rikxoort

Het team is zeer accuraat in de behandeling over de gewenste cruise en behandelt de klant zeer klantvriendelijk

Emmy van Rikxoort

Fijn contact met Christel, snelle reacties, zij heeft echt haar best gedaan om onze vragen te beantwoorden. En om alles naar tevredenheid te regelen

Ronnie La Lau

We hebben voor dit jaar ook onze 2de cruise geboekt alle info over de cruise goed besproken via de telefoon ik had wel de deckplan van ncl open op mijn comp. zodat we samen de juiste hut konden... We hebben voor dit jaar ook onze 2de cruise geboekt alle info over de cruise goed besproken via de telefoon ik had wel de deckplan van ncl open op mijn comp. zodat we samen de juiste hut konden boeken ik werdt goed geadviseerd over wat we nodig hadden voor de cruise en ze nemen echt de tijd voor je en als er later nog vragen zijn of als ze nog met advies hebben ze zijn altijd bereikbaar