9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

C.M. Klarenbeek/ Kuin

Geen probleem, werd gelijk gedaan, prima geholpen

Gert Kempen

Erg goede en snelle service bij vragen en verzoeken die gesteld worden

Jan provily

De mensen die je aan de lijn krijgt zijn altijd vriendelijk en deskundig. Prettig om dat te ervaren.

Mart Hos

Prima afhandeling

patrick de backer

Niet alleen verwachten we een prachtig service aan boord van de schepen maar we verwachten dit ook bij de booking van uw cruise, en ik moet toegeven dat crusieReizen.nl aan de verwachtingen voldoet.... Niet alleen verwachten we een prachtig service aan boord van de schepen maar we verwachten dit ook bij de booking van uw cruise, en ik moet toegeven dat crusieReizen.nl aan de verwachtingen voldoet. met dank

Adrie van rooij

Na annulering door Cruisereizen tgv Corona in 2020 heb ik geen genoegen genomen met een voucher, maar heb ik gestaan op een directe terugbetaling. Na veel gesoebat heeft men dit toen gedaan. Nu wil... Na annulering door Cruisereizen tgv Corona in 2020 heb ik geen genoegen genomen met een voucher, maar heb ik gestaan op een directe terugbetaling. Na veel gesoebat heeft men dit toen gedaan. Nu wil ik een nieuwe cruise boeken, maar nemen ze geen boekingen meer van mij aan omdat ik in het verleden contact heb gehad met hun directie..... Kinderachtig, onprofessioneel en slecht.

S van Onselen Duk

Super medewerkers

Medewerkers, aanbiedingen

Soms de bereikbaar

Toon rijpers

We zijn zeer professioneel en vriendelijk geholpen door Suzanne. Door haar waren alle vragen en haar zeer slimme toevoegingen meteen om om deze reis te boeken.

A. Schefferlie

Geweldige service

Gingen de gevraagde informatie opzoeken en uitzoeken.