9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

cor de koning

Zeer goed prettig kontakt met cruisereizen medewerkers/ster

J.H.Nijboer

We zijn zeer behulpzaam en vriendelijk door de medewerkers behandeld. Door de corona-perikelen werden cruises geannuleerd en kregen we tegoeden. Door de medewerkers zijn we echter elke keer goed... We zijn zeer behulpzaam en vriendelijk door de medewerkers behandeld. Door de corona-perikelen werden cruises geannuleerd en kregen we tegoeden. Door de medewerkers zijn we echter elke keer goed geholpen en nemen de tijd voor het uitkiezen en adviseren van alternatieven.

Ria de Keiser

Wij zijn super goed geholpen bij het bespreken van onze huwelijksreis. Hele lieve geduldige meiden. Hoe vaak ik ook belde, ik werd altijd heel vriendelijk te woord gestaan 😊

Gudy Luchjenbroers

Mijn man en ik waren op een zaterdagavond over onze vakantie aan het nadenken en deden een vrijblijvende boeking voor een cruise. Binnen een paar minuten werden we hierover gebeld door medewerker... Mijn man en ik waren op een zaterdagavond over onze vakantie aan het nadenken en deden een vrijblijvende boeking voor een cruise. Binnen een paar minuten werden we hierover gebeld door medewerker Christel (op zaterdagavond!) en zeer vakkundig en vriendelijk verder geholpen met het boeken van een vrijblijvende optie. Omdat we nog aspecten van onze reis aan het uitdenken waren, konden we deze optie later zelfs nog met een aantal dagen verlengen en vragen die we tussendoor stelden en het doornemen van andere cruise-opties werden allemaal snel en vriendelijke opgelost. Top!

Eric Mateijsen

Erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. Allemaal een pluim voor jullie.

Co Reints

Zeer voorkomend en meedenkend worden de keuzemogelijkheden onder de aandacht gebracht om een prachtige cruise tegemoet te zien.

Karel Nugteren

In november vorig jaar werd ik 65. Naast een mooi feest met familie en vrienden had ik vage plannen om een mooie vakantie te boeken. Na verschillende ideeën met mijn vrouw besproken te hebben viel... In november vorig jaar werd ik 65. Naast een mooi feest met familie en vrienden had ik vage plannen om een mooie vakantie te boeken. Na verschillende ideeën met mijn vrouw besproken te hebben viel me plotseling in dat het ook bijzonder zou zijn om een cruise te maken. Dus belde ik CruiseReizen om te informeren naar de mogelijkheden. Pak weg een kwartier later leg het plan op tafel. Prima geadviseerd en het bleek dat ook het vliegen naar hét vertrekpunt en terug gewoon door CruiseReizen kon worden geregeld. We hebben een mooie reis geboekt langs Madeira de Canarische eilanden. We zijn heel benieuwd.

Luc Schellinck

Vlotte, correcte en zeer aangenaam klantgerichte en persoonlijke behandeling van de boeking van onze cruise. Zeer tevreden !

Anita Stafleu

Wij hebben onze cruise al meerdere malen moeten uitstellen vanwege Corona. Medewerkers denken altijd mee en zoeken naar de beste oplossingen. MN Harry hebben wij hele goede ervaringen mee.

Margaretha

Geweldige service staan altijd voor je klaar stel het zeer op prijs de handgeschreven berichtjes.