Van begin tot de het einde van de boeking goed geholpen door het personeel van cruise reizen pet af hoor
John Hanlon
CruiseReizen.nl zijn steeds bereikbaar voor elke vraag, suggestie en info. Zeker aan te bevelen voor iedereen die een cruise wil doen ??
Herman
Vanaf het eerste contact zeer goed geholpen. Alle gewenste informatie kon worden gegeven en met de hulp was een cruise snel geregeld.
Bert
5 sterren
René
Medewerkers zijn bijzonder vriendelijke. Komen altijd terug op de vragen. Ik heb daardoor het gevoel dat de reis bij Cruisereizen in goede handen is.
NAdB
Vriendelijke medewerkers, erg tevreden
Dirk Koelewijn
Top. Servicegericht, duidelijk en snel. Vertrouwd gevoel.
GJS
De contacten zijn vanaf de offerte aanvraag tot en met de boeking perfect verlopen, vriendelijk en meedenkend over mijn specifieke wensen. Ook qua website, administratie en automatisering is dit...De contacten zijn vanaf de offerte aanvraag tot en met de boeking perfect verlopen, vriendelijk en meedenkend over mijn specifieke wensen. Ook qua website, administratie en automatisering is dit bedrijf is een aanrader voor een ieder die geïnteresseerd is in een cruise reis.
Gertjan
Zeer vriendin en heeeel goed geholpen tijdens het maken van de boeking. Ook vakkundig meegedacht met het boeken van de vluchten en hotels. Super !!!