9.6/10
Eenvoud boeken

Rob

Prima service. Vriendelijk personeel. Denkt met je mee

Marion

Altijd leuk en goed geadviseerd door de verschillende mensen bij Cruise Reizen, fijn!

Marcel

Goede service per mail en telefoon

René

Zeer servicegerichte medewerkers. Luisteren goed, tonen begrip, zijn ook gewoon eerlijk en zoeken naar oplossingen. Na mijn eerste cruise heel bewust bij Cruisereizen teruggekomen.

Kristin

Ik ben zeer tevreden over cruiseReizen.nl Ze antwoorden snel en efficiënt en niets is teveel om onze reis speciaal te maken. Ze geven duidelijk uitleg en ook hun site is overzichtelijk. Ze hebben... Ik ben zeer tevreden over cruiseReizen.nl Ze antwoorden snel en efficiënt en niets is teveel om onze reis speciaal te maken. Ze geven duidelijk uitleg en ook hun site is overzichtelijk. Ze hebben goede prijzen. Ook tijdens de corona periode was alles duidelijk en goed geregeld! Ik raad deze site zeker aan om je cruise mee te boeken!!

Gerrit van Vugt

Wij wilden oorspronkelijk onze aanbetaling terug nadat MSC opnieuw annuleerde. Doordat we steeds op een keurige manier per e-mail werden geinformeerd heb ik uiteindelijk opnieuw telefonisch contact... Wij wilden oorspronkelijk onze aanbetaling terug nadat MSC opnieuw annuleerde. Doordat we steeds op een keurige manier per e-mail werden geinformeerd heb ik uiteindelijk opnieuw telefonisch contact opgenomen met als resultaat de boeking van een nieuwe cruise bij een andere rederij.

ok

Perfecte openingsuren.Heel vriendelijke en bekwame operatoren groot aanbod

John van Veen

Uiterst vriendelijk en met verstand van zaken te woord gestaan

Angelique

De medewerkers zijn uiterst servicegericht, denken mee en altijd vriendelijk! Tevens biedt Cruisereizen altijd een persoonlijke en professionele benadering. Wij bevelen Cruisereizen van harte aan,... De medewerkers zijn uiterst servicegericht, denken mee en altijd vriendelijk! Tevens biedt Cruisereizen altijd een persoonlijke en professionele benadering. Wij bevelen Cruisereizen van harte aan, zeer betrouwbare organisatie!