9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Eric Tijms

Alles netjes en snel geregeld??

Ria de Keiser

Het is voor het eerst dat wij op cruise gaan. Het wordt onze huwelijksreis en hebben er nu al zin in. Esther nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden, ze was ook heel geduldig. Heel fijn om zo... Het is voor het eerst dat wij op cruise gaan. Het wordt onze huwelijksreis en hebben er nu al zin in. Esther nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden, ze was ook heel geduldig. Heel fijn om zo geholpen te worden.

Anneke Schutte

Al vanaf het eerste contact werd ik heel vriendelijk en behulpzaam door verschillende medewerkers via de mail maar ook telefoon te woord gestaan. Voor mijn specifieke medische dinerwens werd... Al vanaf het eerste contact werd ik heel vriendelijk en behulpzaam door verschillende medewerkers via de mail maar ook telefoon te woord gestaan. Voor mijn specifieke medische dinerwens werd uitgezocht of dit mogelijk was. Het enige tijd duurde voordat daar duidelijkheid in kwam, maar tussentijds werd ik heel attent op de hoogte gebracht dat men er nog mee bezig was. Ook bij andere keuzes was het contact heel prettig en accuraat.

William

Dit is onze 1e ervaring met cruisereizen.nl. Enkele keren telefonisch contact gehad waarin we vriendelijk en behulpzaam te woord zijn gestaan. Ook op emails wordt snel gereageerd. Dankzij... Dit is onze 1e ervaring met cruisereizen.nl. Enkele keren telefonisch contact gehad waarin we vriendelijk en behulpzaam te woord zijn gestaan. Ook op emails wordt snel gereageerd. Dankzij cruisereizen.nl een paar honderd euro bespaard doordat ze goedkopere vluchten hebben gevonden. Kortom een goede ervaring.

Angela

Vriendelijke en snelle service. Denken heel fijn mee. We hadden zelf een vlucht gevonden en zij vonden een goedkopere.

J.geven

Geheel zelf geregeld.hierna telefonisch contact door jullie.zeer vriendelijk.uitleg was prima.

Thea van der Sluis

10 plus!

Rein Engels

PRIMA ADVIES EN NETJES AFHANDELING.

Klaas& Gerda Engels

Zeer goede ervaring service staat hoog in hun vaandel denken mee allemaal toppers !!!!