Nadat we vorig jaar de cruise met de Westerdam hadden gemaakt die in een ramp eindigde, konden we bij CruiseReizen onfeveer dezelfde reis boeken die voor maart volgend jaar staat gepland. De boeking...Nadat we vorig jaar de cruise met de Westerdam hadden gemaakt die in een ramp eindigde, konden we bij CruiseReizen onfeveer dezelfde reis boeken die voor maart volgend jaar staat gepland. De boeking verliep snel en gemakkelijk, we konden gebruik maken van het Future Cruise Credit dat we hadden opgebouwd nadat vorig jaar nog 2 door ons geboekte cruises waren geannuleerd.
Roel
Er wordt positief meegedacht en reacties op vragen en opmerkingen volgen supersnel. Een aanrader voor iedereen die overweegt te gaan cruisen. Ik heb maar één opmerking ter verbetering: het komt...Er wordt positief meegedacht en reacties op vragen en opmerkingen volgen supersnel. Een aanrader voor iedereen die overweegt te gaan cruisen. Ik heb maar één opmerking ter verbetering: het komt uiteraard wel eens voor dat je telefonisch in de wacht moet staan. Je bent dan verplicht naar een in mijn beleving irritante muziek te luisteren. Misschien de klant de mogelijkheid te geven de muziek uit te schakelen? Verder alleen maar positief over de adviezen en hulp die je bij Cruisereizen krijgt.
Hedy.hoogenraad
Vriendelijk en duidelijk geholpen door medewerkster. Uitgebreid alles besproken. Echt top!
Hedy Hoogenraad
Super top geholpen
Ruud
Zeer goed geholpen bij het zoeken naar een cruise plus vlucht.
H. Koster
Wat een prima personeel. Goede informatie en je kon horen dat ze hun werk met plezier deden. In 1 woord: grandioos
Dick
Cruise geboekt bij Cruise reizen Rotterdam. Geweldige organisatie, vriendelijke medewerkers (sters) nemen alle tijd voor je om alles tot in de puntjes te regelen. Daarna alles keurig per e-mail...Cruise geboekt bij Cruise reizen Rotterdam. Geweldige organisatie, vriendelijke medewerkers (sters) nemen alle tijd voor je om alles tot in de puntjes te regelen. Daarna alles keurig per e-mail retour.
Wim
Zeer goed en betrouwbaar.
Yvonne & Han
Voor de 3e keer een cruise geboekt,vriendelijk te woord gestaan!
Jacq
Beste Kimberly en Mandy, dank voor de antwoorden op onze vragen. We zijn blij dat we goed geholpen zijn, we voelde ons al beetje op vakantie!