9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Andre Verschoor

Super geholpen ondanks corona en afgezegde reizen nog steeds optimistisch en vriendelijk

Carolien Hoogenes

De omboeking van de cruise die vanwege corona geannuleerd was, is op een hele vriendelijke manier en heel vlot geregeld. De telefoonafspraak die ik via de webpagina gemaakt had, werd exact nageleefd... De omboeking van de cruise die vanwege corona geannuleerd was, is op een hele vriendelijke manier en heel vlot geregeld. De telefoonafspraak die ik via de webpagina gemaakt had, werd exact nageleefd en het gesprek verliep heel persoonlijk. Echt super! Van deze benadering word ik als klant heel blij.

Henry Ebbers

Al vaker via CruiseReizen geboekt. Net als vorige keren perfect geregeld en vriendelijke medewerkster.

Christine Verstraete

Alles wordt tot in de details geregeld door een op en top professioneel team. Geen vraag is hen teveel en antwoord blijft nooit lang uit! Heel belangrijk voor ons is ook het leuke en persoonlijke... Alles wordt tot in de details geregeld door een op en top professioneel team. Geen vraag is hen teveel en antwoord blijft nooit lang uit! Heel belangrijk voor ons is ook het leuke en persoonlijke contact, ze behandelen je als een VIP.

Ben Verheyen

Bij de opeenvolgende e-mail en of telefonische contacten is de duidelijke en correcte benadering een absoluut pluspunt. Dit geeft een aangenaam gevoel en vertrouwen in de organisatie. Doe zo verder!

Rien

Het is fijn dat er een vaste begeleider is, die altijd voor je op deskundige wijze voor je klaar staat. Is deze medewerker niet aanwezig wordt je altijd op de meest vriendelijke manier geholpen door... Het is fijn dat er een vaste begeleider is, die altijd voor je op deskundige wijze voor je klaar staat. Is deze medewerker niet aanwezig wordt je altijd op de meest vriendelijke manier geholpen door een andere cruisebegeleider. Service staat bij CruiseReizen heel hoog in het vaandel. HULDE!!!

Jos Knops

Goede service, proactief meedenken, snelle en concrete hulp bij omboeken van geannuleerde cruise ivm Covid-19.

John van Veen

De eerdere positieve ervaring met Cruisereizen.nl waren voor ons weer de aanleiding om met Cruisereizen.nl in zee te gaan. Vriendelijkheid, deskundig, servicegericht en altijd meedenkend zorgen... De eerdere positieve ervaring met Cruisereizen.nl waren voor ons weer de aanleiding om met Cruisereizen.nl in zee te gaan. Vriendelijkheid, deskundig, servicegericht en altijd meedenkend zorgen ervoor dat je met Cruisereizen.nl nooit de boot in gaat.

John van Tartwijk

Boek altijd met veel plezier bij CruiseReizen. Proffesionele medewerkers en goede prijs kwaliteit verhouding!