9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Voet Christine

Zijn erg vriendelijk zowel telefonisch als via mail ,bij iedere vraag krijg ik zeer vlug antwoord . Dit was nu in deze tijden zeker niet gemakkelijk , maar wij hebben nu een omboeking gedaan en... Zijn erg vriendelijk zowel telefonisch als via mail ,bij iedere vraag krijg ik zeer vlug antwoord . Dit was nu in deze tijden zeker niet gemakkelijk , maar wij hebben nu een omboeking gedaan en dat ging heel vlot .

Hanneke

Zeer goede hulp. Zeer bereidwillig. Medewerker gaf niet op tot wij volledig tevreden waren. Er werd goed meegedacht. Juist perfect.

Evert van Ankum

5 sterren

Rien Verseput

We worden altijd heel vriendelijk te woord gestaan en wie je ook aan de lijn krijgt, altijd correct en met veel kennis van zaken. Snel en efficiënt.

Louis

Cruisereizen staat altijd voor je klaar.....dus niet alleen tussen 9 en 5. Ze hebben kennis van zaken en denken graag met je mee. Als er een probleem is lossen ze het voor je op. Voor ons een dikke... Cruisereizen staat altijd voor je klaar.....dus niet alleen tussen 9 en 5. Ze hebben kennis van zaken en denken graag met je mee. Als er een probleem is lossen ze het voor je op. Voor ons een dikke 10 en geen andere reisorganisatie als het om cruisen gaat.

Marja

CruiseReizen.nl: -7 dagen per week te bereiken, óók in het weekend en ‘s avonds; -medewerkers zijn allemaal zeer vriendelijk én deskundig; -zij nemen de tijd om je te woord te staan; -zijn niet... CruiseReizen.nl: -7 dagen per week te bereiken, óók in het weekend en ‘s avonds; -medewerkers zijn allemaal zeer vriendelijk én deskundig; -zij nemen de tijd om je te woord te staan; -zijn niet “opdringerig”; smeren geen reizen aan; -denken wél met je mee; -hun reisaanbod is scherp geprijsd; -tijdens deze coronacrisis hebben zij onze, door de maatschappij geannuleerde, cruise, perfect afgehandeld en onze belangen behartigd! Wij zijn over hen uitermate tevreden en durfen het dan ook aan om nu alvast voor 2021 twee reizen te boeken!

gaby

De omboeking van onze cruise is vlot, vriendelijk en vlekkeloos afgehandeld. De medewerkers doen zodanig hun best alsof het hun eigen reis betreft. Wij zijn nog nooit zo tevreden geweest met een... De omboeking van onze cruise is vlot, vriendelijk en vlekkeloos afgehandeld. De medewerkers doen zodanig hun best alsof het hun eigen reis betreft. Wij zijn nog nooit zo tevreden geweest met een bedrijf als nu. Ze geven een service die in vriendelijkheid en perfectie alle grenzen overschrijdt.

Kristel

Ik vroeg een offerte aan en ik ontving in mijn mailbox super snel een reactie met de juiste vragen wat betreft mijn wensen waar een offerte uitkwam wat helemaal bij ons profiel past. We zijn... Ik vroeg een offerte aan en ik ontving in mijn mailbox super snel een reactie met de juiste vragen wat betreft mijn wensen waar een offerte uitkwam wat helemaal bij ons profiel past. We zijn superblij met onze offerte en de service wat je krijgt bij Cruisereizen.nl. Een echte aanrader om hier je Cruise te boeken omdat aan alles word gedacht.

Megan Vissers

Door de huidige coronacrisis heeft cruisereizen ons top geholpen met het omboeken van onze cruise en vluchten ! Ik kreeg via de mail maar ook telefonisch snel en duidelijke antwoorden op mijn (vele)... Door de huidige coronacrisis heeft cruisereizen ons top geholpen met het omboeken van onze cruise en vluchten ! Ik kreeg via de mail maar ook telefonisch snel en duidelijke antwoorden op mijn (vele) vragen ;) . Zoeken mee naar oplossingen en niks is teveel . Geen spijt dat wij hier onze eerste cruise geboekt hebben ! De stenen offertes ook duidelijk en overzichtelijk.