Ik ben zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon. De reis was via de betaallink gemakkelijk vast te leggen.
D.
Jan Bakkum
TOP!! Vragen per mail/telefoon snel en vakkundig beantwoord
Familie Vonk
Wat een Goede service Wat een aardige, professionele medewerkers Wat een geduld en met aandacht. Mooie cruise geboekt : Nu al in vakantiestemming Hartelijk dank Fam Vonk
Ton
Arno
Zeer goede ondersteuning bij het uitzoeken van onze eerste cruise.
Jamila.ismaili
Snel en goed services snel antwoorden op al vragen en goed prijzen
Jurry Bloemsma
Wij zijn erg goed geholpen door de vaste contactpersoon en overige medewerkers van CruiseReizen. Ze hebben ook fantastisch meegedacht om de voor ons gewenste Cruise te regelen. Wij zijn positief...Wij zijn erg goed geholpen door de vaste contactpersoon en overige medewerkers van CruiseReizen. Ze hebben ook fantastisch meegedacht om de voor ons gewenste Cruise te regelen. Wij zijn positief verrast over de getoonde persoonlijke inleving naar onze gezinssamenstelling en daaraan gekoppelde wensen.
Marina
Heel prettige ervaring met het uitzoeken van een passende cruise. Ook op zondag, super
Hanny
Goed navigeren op de website Snelle reactie van medewerkers op vragen