Klanten worden serieus goed en snel behandeld, gewoon top
Arjan
Zeer persoonlijke benadering met altijd enthousiaste medewerker aan de telefoon. Goede bereikbaarheid en indrukwekkende kennis van product! We zien er naar uit nog lang via hen te blijven boeken.
Sylvia
Het contact met cruisereizen is perfect. Er wordt goed geluisterd en meegedacht. Reactietijd is ook heel snel.
Cornelis
Snel, klantgericht en zorgvuldig.
Jeannine Van den Bussche
Snelle zeer complete en klantvriendelijke reacties. Professionele aanpak.
Ellen de Boer
Wat een uitstekende klantenservice hebben jullie, belde voor informatie voor het boeken van een eventuele cruise en ben super geadviseerd door Marinda, heel erg leuk telefoongesprek eerlijk advies...Wat een uitstekende klantenservice hebben jullie, belde voor informatie voor het boeken van een eventuele cruise en ben super geadviseerd door Marinda, heel erg leuk telefoongesprek eerlijk advies goed inhoudelijk op de hoogte van het cruisen kortom ben super tevreden, al mijn vragen prima beantwoord.
Alice Van Unen
Dankzij de Top service van Cruisereizen een fantastische cruise naar de Bahama’s gemaakt vanuit Miami, lastminute voor de beste prijs! Helemaal naar wens voor alleengaande reiziger!
Burnie van der Tol
Prima hulp, steeds weer, net als bij de eerste keer!