Cruisereizen staat altijd voor je klaar, ze reageren heel snel en zoeken naar de juiste en beste opties voor ons als klant. Zeer attent en klantvriendelijk en meedenkend.
Marion Draaisma Leppin
Vanaf het begin duidelijkheid keurig alles toegestuurd gekregen peroonlijk telefonisch contact gehad, alle vragen zijn duidelijk beantwoord naar de reis zijn wij weer opgebeld hoe wij het hebben...Vanaf het begin duidelijkheid keurig alles toegestuurd gekregen peroonlijk telefonisch contact gehad, alle vragen zijn duidelijk beantwoord naar de reis zijn wij weer opgebeld hoe wij het hebben gehad wij zijn in ieder geval heel tevreden en zouden zeker nog een keer via cruise reizen boeken
Trudy
Wij hebben een cruise geboekt. Dat ging heel prettig methulp van de damen van het tel nr. De cruise gaan we nog doen.
Geert Maes
Zeer goed
Marianne Meinema
5 sterren
C de Jong
Ingrid
We zijn prima geholpen door Lotte. Goede uitleg.
C Dalenoord
Wij hebben al meerdere cruises geboekt, kregen altijd snel feedback en alle mogelijkheden qua transfers, vluchten etc. werden voor ons uitgezocht. Zeer tevreden over cruisereizen! Top, ga zo door.
John van Tartwijk
We hebben al onze cruises via cruisereizen.nl geboekt. De medewerkers hebben tijd, kennis en kunde en helpen je met al je vragen. Verder zijn ze zeer vriendelijk en zoeken de beste tarieven en...We hebben al onze cruises via cruisereizen.nl geboekt. De medewerkers hebben tijd, kennis en kunde en helpen je met al je vragen. Verder zijn ze zeer vriendelijk en zoeken de beste tarieven en mooiste cruises voor je uit. Echt een aanrader!!