Eerste keer dat wij met ons vieren een back to back cruise hebben geboekt. de cruise op zich was fantastisch in alle opzichten. De vliegreis zowel heen als terug met British Airways was een drama....Eerste keer dat wij met ons vieren een back to back cruise hebben geboekt. de cruise op zich was fantastisch in alle opzichten. De vliegreis zowel heen als terug met British Airways was een drama. veel te lange wachttijden en sterk verouderde vliegtuigen met zeer slechte stoelen(doorgezeten en veel te smal). Niet te doen met die lange afstanden.
Golverdingen
Uitstekend, cijfer 9
Dhr. Hemmelder
We zijn erg content met de manier waarop we door CruiseReizen geholpen zijn met onze boeking. Alle vragen en wensen werden snel beantwoord en niets was te veel. Alle documentatie werd ons tijdig...We zijn erg content met de manier waarop we door CruiseReizen geholpen zijn met onze boeking. Alle vragen en wensen werden snel beantwoord en niets was te veel. Alle documentatie werd ons tijdig toegezonden en ook na thuiskomst werd ons gevraagd naar alle ervaringen. M.a.w. TOP, we komen bij CruiseReizen terug.
Sjaak Heemskerk
Wij zijn door Cruisereizen.nl op een heel goede en vriendelijke geholpen en begeleid in onze mooie cruise voor 9 personen en er was zeker voor hen niks teveel en bij een volgende keer zeker via hun...Wij zijn door Cruisereizen.nl op een heel goede en vriendelijke geholpen en begeleid in onze mooie cruise voor 9 personen en er was zeker voor hen niks teveel en bij een volgende keer zeker via hun weer opnieuw een reis boeken
Ben nis
Deze beoordeling gaat over Cruisereizen ten tijde van informatie opvragen, uitzoeken van informatie en boeken van de cruise.
Marc
De medewerkers zijn attent, vriendelijk en behulpzaam. Klantenservice waar andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!
Edwin braam
Arjen
Veel kennis en ervaring bij de aanbieder. Fijn contact en goed geholpen.
Margie
Ik heb een zeer prettige medewerking gehad bij de boeking van onze cruise. De boekingspaspieren kreeg ik ook snel digitaal aangeleverd. Ik ben zeer tevreden.