9.6/10
Eenvoud boeken

yvonne

Niet geheel naar verwachting

Burnie van der Tol

Het is zoeken in een doolhof wanneer je voor de eerste keer wilt gaan cruisen en dat zal het ook wel blijven maar CruiseReizen is voor mij dè oplossing gebleken. Met Kimberly van CruiseReizen... Het is zoeken in een doolhof wanneer je voor de eerste keer wilt gaan cruisen en dat zal het ook wel blijven maar CruiseReizen is voor mij dè oplossing gebleken. Met Kimberly van CruiseReizen uitstekend contact over onze wensen en het begrijpen van wat we belangrijk vinden. Zijn voor het eerst in september 2019 gegaan (Noorse fjorden) via jullie. Nu in december voor de tweede keer op zoek via aanbieding in de krant van andere organisaties en willen nu naar de zon met een mooie aanbieding, en kom toch weer uit bij: \"nog even ook Kimberly bellen\". Naast haar is iedereen bij CruiseReizen die ik aan de lijn krijg bijzonder behulpzaam en vriendelijk (ik bel veel :( voor weer meer vragen). Het gevoel met een specialist te bellen die weet waar het over gaat is hier absoluut het geval. Wij gaan nu dus weer via CruiseReizen vanwege het fijne meedenken van Kimberley zij luistert en weet dan wat we zoeken; ze reageert altijd snel. Ik ben er van overtuigd dat natuurlijk niet alleen Kimberly dit doet en dat een ieder die met CruiseReizen zal bellen haar of zijn Kimberly treft.

Frank van den Berg

Altijd goed en heel erg behulpzaam. Boek al mijn reizen nu hier.

Petronella Vroom

Wij maken vier cruises per jaar. En zijn meer dan tevreden over de samenwerking met cruiseteizen. Of het nu gaat over advies reis, upgraden hut, passende vliegreizen. Snel goed en deskundig advies.

Worp Maarten

Aangenaam en deskundig contact. per telefoon en email goed bereikbaar.

Ivonne de Beer

Zeer goed geholpen. Meerdere dames aan de telefoon gehad om onze reis zo goed mogelijk te laten verlopen. Naderhand kregen we een kers op de taart met een kaart waarin ze onze een fijne reis wensen.... Zeer goed geholpen. Meerdere dames aan de telefoon gehad om onze reis zo goed mogelijk te laten verlopen. Naderhand kregen we een kers op de taart met een kaart waarin ze onze een fijne reis wensen. En niet te vergeten ze hebben speciaal aan onze 50 jarige Abraham gedacht. Dus luisteren zit ook wel snor.

Daan

Cruisereizen heeft ons enorm goed, accuraat en snel geholpen bij het vinden van een cruise voor ons gezin

Mevr Aelmans

Duidelijke website, vriendelijke medewerkers die je goed te woord staan en meedenken.