9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Roelof

Zeer prettig verrast. De service is bijzonder persoonlijk en je krijgt snel en duidelijk antwoord op iedere vraag.

Tina Ribeiro

Cruisereizen.nl heeft ons super goed geholpen met het boeken van onze eerste cruise naar de Caraïben. Alles werd zeer goed uitgelegd en bezorgd ==> zeer klantvriendelijk. Een aanrader voor iedereen... Cruisereizen.nl heeft ons super goed geholpen met het boeken van onze eerste cruise naar de Caraïben. Alles werd zeer goed uitgelegd en bezorgd ==> zeer klantvriendelijk. Een aanrader voor iedereen die wil cruisen en daarbij goed geholpen wil worden.

M Vd B

Ik heb een hele goede ervaring bij mijn boeking. Ik heb meerdere keren contact gehad over vluchten enz . Elke keer werd alle tijd genomen en met veel geduld en altijd vriendelijk . Ook was er geen... Ik heb een hele goede ervaring bij mijn boeking. Ik heb meerdere keren contact gehad over vluchten enz . Elke keer werd alle tijd genomen en met veel geduld en altijd vriendelijk . Ook was er geen wachttijd aan de telefoon .

Jonathan

Cruisen is heerlijk, dat wil je zo vaak mogelijk doen! Het boeken (on-line) was normaal een heel project. Op zoek naar de leukste vaarroute, beste prijs om je vervolgens door bladzijdes strafwerk... Cruisen is heerlijk, dat wil je zo vaak mogelijk doen! Het boeken (on-line) was normaal een heel project. Op zoek naar de leukste vaarroute, beste prijs om je vervolgens door bladzijdes strafwerk heen te worstelen met het invullen van gegevens en het doorgronden van ingewikkelde voorwaarden, uitzonderingen en kleine lettertjes. Totdat ik CruiseReizen.nl ontdekte. Geen Chat-bot maar gewoon een Karlijn, Esther of Sander die zelfs op zondagmiddag een offerte voor je maken, de telefoon oppakken en je de beste tips kunnen geven. Zo is de ideale cruise wel heel gemakkelijk geboekt. Boeken is weer leuk, met het risico dat ik nu nog vaker wil cruisen ;-)

h.kuijpers

Matig als je geboekt hebt en er zijn problemen moet je zelf met de rederij contact op nemen ,wij hebben met de Royal Caribbean,de Brilliance of the Saes zeer slechte ervaringen de boot is vies de... Matig als je geboekt hebt en er zijn problemen moet je zelf met de rederij contact op nemen ,wij hebben met de Royal Caribbean,de Brilliance of the Saes zeer slechte ervaringen de boot is vies de kosten van consumpties veranderen met de minuut als je niet goed op de bon kijkt betaal je plotseling voor een half glas huiswijn 11,50 doller en nog tax ze zijn gewoon uit op je led als je de fooien betaald heb ,krijg je nog een brief in je hut voor nog wat fooi walgelijk

tot je betaald heb goed ,daarna zelf alles regelen met de rederij

regel alles

Ikram en ava

Wendy dank je wel voor je aandacht. Je hebt onze vakantie gered. Je hebt echt de tijd genomen, al onze vragen beantwoord(En we hadden er veel) en met al onze wensen rekening gehouden. Bedankt voor... Wendy dank je wel voor je aandacht. Je hebt onze vakantie gered. Je hebt echt de tijd genomen, al onze vragen beantwoord(En we hadden er veel) en met al onze wensen rekening gehouden. Bedankt voor alles!!!! Jij bent echt een topper

Rien Verseput

Het is altijd een genoegen om met medewerkers van Cruisereizen te spreken. Je merkt aan alles dat er aandacht is en hebben waar nodig goede adviezen! Vriendelijkheid is hun handelsmerk!

hubertus dierx

Gewoon 10+

Gerrit

Deskundige en zeer klantvriendelijke medewerkers.