Heel goede service, altijd vlug een antwoord op de gestelde vragen.
Hans Prins
5 sterren
Marjon van Oostenrijk
Uitstekende service. Staan klaar voor je om alles voor je uit te zoeken en geven prima advies. Denken echt met je mee. Fijn dat je een persoonlijke cruise assistent hebt.
Femke Rietdijk
Erg vriendelijke klantenservice en veel duidelijkheid
Het boeken gaat goed en de mensen zijn vriendelijk echter erg zuur was het, dat nadat geboekt en betaald had, klik,klik,kik ik zag dat betaalde prijs 100,- euro voor 2 personen boven de prijs lag...Het boeken gaat goed en de mensen zijn vriendelijk echter erg zuur was het, dat nadat geboekt en betaald had, klik,klik,kik ik zag dat betaalde prijs 100,- euro voor 2 personen boven de prijs lag die ik gekozen had dit gebeurde tijdens het laatste scherm, schijnbaar zijn het dag prijzen die op mijn tijdstip van boeken zijn verhoogd puur toeval/pech zeg maar
M.H. Spitse
Uitstekende service
Ineke de Bruin van Kleef
Heb ik al gezegd een 10
Ans van der Hall-van der Zed
Vriendelijk en goed geholpen
Carolien Hoogenes
Omdat ik bij de boeking via internet op een vraag stuitte, heb ik telefonisch contact gezocht met de klantenservice. Ik werd supervriendelijk te woord gestaan en de boeking is vervolgens telefonisch...Omdat ik bij de boeking via internet op een vraag stuitte, heb ik telefonisch contact gezocht met de klantenservice. Ik werd supervriendelijk te woord gestaan en de boeking is vervolgens telefonisch afgerond.