9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Steve Aernouts

Ik denk dat er met onze tittel geen verdere beoordeling nodig is 😁

Anita

Ik geef ze daarom ook 5 Sterre . Ik heb mijn reis voor volgend jaar alweer bij hun geboekt. Dat zegt genoeg over de goede service.

yvonne

De medewerkers zijn erg service gericht, je wordt op een persoonlijke manier geholpen, ze lossen de knelpunten op een uiterst vriendelijke manier op. snelle terugkoppeling via de mail en/of... De medewerkers zijn erg service gericht, je wordt op een persoonlijke manier geholpen, ze lossen de knelpunten op een uiterst vriendelijke manier op. snelle terugkoppeling via de mail en/of telefoon. de bereikbaarheid van 7 dagen in de week is perfect. echt een aanrader!

Van der Horst

Goed en vriendelijk te woord gestaan. Snelle reactie per mail. Mooie cruise geboekt voor de voorjaarsvakantie we hebben er enorm veel zin in.

Andre

Uitstekende adviserende begeleiding

DS Post

TOP ervaring, leuke cruise uitgezocht, enorm geholpen en fantastische service van de medewerkster(s) aan de telefoon. Super vakantie gehad, alles tip-top geregeld.

Service/communicatie is absoluut TOP, warm, vrolijk, super klantvriendelijk, beleefd en kennis van zaken.

Vooral zo doorgaan :)

Gaby Laufenberg

Tijdens het telefonisch onderhoud kregen wij de indruk dat men verzocht naar opties die onze reis nog fantastische gaat maken. Het leek wel of de juffrouw haar eigen reis aan het samenstellen was.... Tijdens het telefonisch onderhoud kregen wij de indruk dat men verzocht naar opties die onze reis nog fantastische gaat maken. Het leek wel of de juffrouw haar eigen reis aan het samenstellen was. Zoveel enthousiasme, vriendelijkheid. Echt super!

Joey&Wendy

Wij hebben CruiseReizen ervaren als een betrouwbare organisatie die levert wat je besteld. Medewerkers zijn informeel en staan zelfs in de avonduren en het weekend voor je klaar. Wij kijken al uit... Wij hebben CruiseReizen ervaren als een betrouwbare organisatie die levert wat je besteld. Medewerkers zijn informeel en staan zelfs in de avonduren en het weekend voor je klaar. Wij kijken al uit naar onze volgende cruise!

Dirk Kesseling

Dankzij plezierig contact met de medewerksters was alles snel geregeld. Ik bereid me nu voor op de reis zelf. Dat is heel leuk om te doen in de wintermaanden. En als dan de laatste paperassen binnen... Dankzij plezierig contact met de medewerksters was alles snel geregeld. Ik bereid me nu voor op de reis zelf. Dat is heel leuk om te doen in de wintermaanden. En als dan de laatste paperassen binnen zijn, kan ik me klaar maken voor de reis. Een cruise, moet u doen.