9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Yvonne

Bij toeval kwamen we terecht bij cruisereizen.nl. Vanaf het eerste contact met Chiara van Zoest to en na de boeking verliep alles super. Snel, vriendelijk, goed bereikbaar, persoonlijk, klantgericht... Bij toeval kwamen we terecht bij cruisereizen.nl. Vanaf het eerste contact met Chiara van Zoest to en na de boeking verliep alles super. Snel, vriendelijk, goed bereikbaar, persoonlijk, klantgericht en mails worden bijzonder goed gelezen: kortom niets dan lof voor Cruisereizen.nl!

L. Westerbeek

Door een begrijpelijk misverstand hadden wij een cruise aanbetaald die niet helemaal naar wens was. CruiseReizen (Wendy van Balen, en collega’s) hebben ons vanaf het begin uitermate beleeft en... Door een begrijpelijk misverstand hadden wij een cruise aanbetaald die niet helemaal naar wens was. CruiseReizen (Wendy van Balen, en collega’s) hebben ons vanaf het begin uitermate beleeft en rustig te woord gestaan. Dat gaf rust, kon meteen merken dat er werd gewerkt aan een oplossing. Vervolgens meerdere oplossingen met ons besproken, niet geprobeerd om er vanaf te zijn maar echt gevraagd of dit voor ons een oplossing zou zijn. Uiteindelijk heeft CruiseReizen alles buitengewoon goed opgelost. En we hebben ons geen enkel moment een lastige of zeurende klant gevoeld.

Walter

Ik was benieuwd of boeken via cruizereizen.nl net zo makkelijk zou zijn als boeken via de cruise-maatschappij zelf. Het heeft mijn verwachting overtroffen. Ik kreeg veel betere opties en kon zeer... Ik was benieuwd of boeken via cruizereizen.nl net zo makkelijk zou zijn als boeken via de cruise-maatschappij zelf. Het heeft mijn verwachting overtroffen. Ik kreeg veel betere opties en kon zeer gemakkelijk verschillen cruises vergelijken. De reactiesnelheid van mijn \'vaste\' contactpersoon was supersnel en zéér klantvriendelijk. Zowel via e-mail als via de telefoon. Volgende keer boek ik weer hier!

Duchesne Eric

Mijn eerste ervaring met cruisereizen.nl is zeer positief. Duidelijke en volledige informatie, snelle respons op vragen, grote beschikbaarheid, uitstekende opvolging, duidelijke instructies, geen... Mijn eerste ervaring met cruisereizen.nl is zeer positief. Duidelijke en volledige informatie, snelle respons op vragen, grote beschikbaarheid, uitstekende opvolging, duidelijke instructies, geen \"extra\" is te veel. Zij scoren zeer hoog als reisorganisatie. Een warme aanbeveling meer dan waard!

Fred K

Via de website is het natuurlijk al heerlijk shoppen en vergelijken. Maar dat hebben meer reisbureaus. Waar cruisereizen.nl voor mij in uitblinkt is geduldig met mij meedenken en alle vragen die ik... Via de website is het natuurlijk al heerlijk shoppen en vergelijken. Maar dat hebben meer reisbureaus. Waar cruisereizen.nl voor mij in uitblinkt is geduldig met mij meedenken en alle vragen die ik heb geduldig blijven beantwoorden. Ook als ik voor de 10e keer mijn mening weer eens bijstel en weer een ander voorstel vraag dan blijven de medewerkers vriendelijk en krijg ik een korte tijd een voorstel voor het door mij gevraagde alternatief. Uiteindelijk nu een kerstcruise met Aida Mar geboekt. Ook de boeking zelf verloopt vlot en met goede communicatie vanuit cruisereizen.nl

Mireille

Zeer tevreden over hoe ik geholpen ben met het boeken van onze cruise. Prima info en zeer vriendelijke medewerkers. Alleen jammer dat mijn kortingsbon van 50 euro niet geaccepteerd werd.

Judith

Uitstekend! Er werd goed geluisterd naar onze vragen en wensen. Ook super snelle reacties op al onze vragen!

Twuiguy Inias

Voor onze 6 huwelijksverjaardag hebben we gekozen voor een cruise in de Middellandse zee van uit Genoa. We zijn heel dankbaar met de Afdeling Klantenservice. Deze dames hebben ons goed geholpen.... Voor onze 6 huwelijksverjaardag hebben we gekozen voor een cruise in de Middellandse zee van uit Genoa. We zijn heel dankbaar met de Afdeling Klantenservice. Deze dames hebben ons goed geholpen. Zeker een aanrader!! Top service !!!!

Vriendelijke en behulpzaam

Geen verbeterpunt

Fam van Barreveld

Het was een hele mooie reis die goed was georganiseerd door Cruisereizen. Het was voor ons de eerste keer dat wij deze cruise geboekt hadden bij Cruisereizen en dat is ons zo goed bevallen dat wij... Het was een hele mooie reis die goed was georganiseerd door Cruisereizen. Het was voor ons de eerste keer dat wij deze cruise geboekt hadden bij Cruisereizen en dat is ons zo goed bevallen dat wij volgend jaar zeker weer een cruise zullen boeken bij Cruisereizen.

De Cock François

Wij sluiten ons volmondig aan bij de revieuws zoals hiernaast vermeld.