9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

EdHaPeTi

Via Cruisereizen een cruise geboekt naar onder andere St Petersburg. We zijn op een goede en prettige manier geholpen.
Daar in ons gezelschap een persoon was die een rolstoel nodig had zijn...
Daar in ons gezelschap een persoon was die een rolstoel nodig had zijn wij speciaal dank verschuldigd aan Marijke Strijland voor alle moeite die zij heeft genomen om alles in orde te maken. Wij hebben van een fijne en mooie cruise genoten.

De vriendelijkheid en het meewerken bij het oplossen van vragen.

Corinne van den Berge

Wij, gezin met 15 jarige zoon, hebben dit jaar voor het eerst een cruise gemaakt, geboekt bij Cruisereizen. Wij zijn erg goed geholpen bij het boeken en hebben voorafgaand aan de reis goede... Wij, gezin met 15 jarige zoon, hebben dit jaar voor het eerst een cruise gemaakt, geboekt bij Cruisereizen. Wij zijn erg goed geholpen bij het boeken en hebben voorafgaand aan de reis goede informatie gekregen.

A. Stafleu

Ik heb een mooie cruise geboekt tegen een mooie prijs. Personeel was zeer vriendelijk en niets is te veel. Ook veel kennis van zaken.

Jan Vermaat

Voor onze eerste reis zijn we prima geholpen bij het uitzoeken van de hutten en alle andere zaken. Erg behulpzaam en goede adviezen gekregen, zelfs op 1 januari 😀.

Lucy

Prima service, geen vraag is teveel! Enorm goede hulp gekregen!

Ap de Wit

De service is zo goed, dat de medewerkers zelfs nog een reis vinden terwijl die voor ons al was afgeschreven. Blij met de snelheid en efficiëntie in het regelen en afhandelen van de offerte naar een... De service is zo goed, dat de medewerkers zelfs nog een reis vinden terwijl die voor ons al was afgeschreven. Blij met de snelheid en efficiëntie in het regelen en afhandelen van de offerte naar een definitieve reservering.

Ron van Ginneken

Reeds meerdere malen een cruise geboekt en iedere keer perfect geholpen. Van A tot Z alles geregeld en iedere vraag werd naar alle tevredenheid beantwoord. Iets aanpassen geen probleem wordt... Reeds meerdere malen een cruise geboekt en iedere keer perfect geholpen. Van A tot Z alles geregeld en iedere vraag werd naar alle tevredenheid beantwoord. Iets aanpassen geen probleem wordt geregeld en de snelheid van antwoorden is heel snel. Kan een ieder cruisreizen aanbevelen.

Jacqueline

Wij hebben nu voor de 2e keer een cruise + vlucht geboekt bij CruiseReizen. De medewerkers zijn zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ik zou het alleen fijn hebben gevonden om een voorstel te... Wij hebben nu voor de 2e keer een cruise + vlucht geboekt bij CruiseReizen. De medewerkers zijn zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ik zou het alleen fijn hebben gevonden om een voorstel te ontvangen met bv. een hotel met luchthavenshuttle, transfer mogelijkheden en ëen totaalprijs i.p.v..bijkomende kosten ter plaatse, zoals \"een service charge per nacht. Daarnaast moest ik zelf vragen om de te betalen fooien direct bij boeking te betalen.

Robin Groenendijk

Dit wordt onze tweede cruise en is dus mijn tweede ervaring met CruiseReizen. Vooral de eerste keer hadden we best wel veel vragen en nu toch ook weer een paar. Het maakt niet uit of de medewerker... Dit wordt onze tweede cruise en is dus mijn tweede ervaring met CruiseReizen. Vooral de eerste keer hadden we best wel veel vragen en nu toch ook weer een paar. Het maakt niet uit of de medewerker een antwoord heeft. Hij/zij zoekt het uit en als het te lang duurt (volgens de medewerker) dan bellen ze in no time terug. Altijd vriendelijk, altijd enthousiast. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen met hun lange wachttijden en soms verveeld klinkende medewerkers.