9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Victor

Wederom op een super manier te woord gestaan en aan een mooie cruise geholpen. Hierdoor kies ik steeds CruiseReizen voor een cruise.

Ab&Ine Last

Zeer deskundige begeleiding bij het maken van de keuze van de cruise en het beoordelen van de hutten. Alle vragen mbt de benodigde valuta, de excursies, vooral in Rusland worden met geduld en kennis... Zeer deskundige begeleiding bij het maken van de keuze van de cruise en het beoordelen van de hutten. Alle vragen mbt de benodigde valuta, de excursies, vooral in Rusland worden met geduld en kennis beantwoord. Het contact voorafgaand aan de cruise is optimaal, na thuiskomst zijn we opnieuw gebeld om te vragen hoe de cruis was ervaren. Met name Mandy, maar ook haar collega’s verstaan hun vak. De organisatie en HollandAmericaLijn mag trots zijn op deze medewerkers

Laurens van Bijlevelt

CruiseReizen is een uitstekende organisatie om je cruisereis te boeken. Alle contacten, zowel per e-mail als telefonisch zijn zonder meer heel goed. Duidelijk en to the point en vriendelijk. Ook de... CruiseReizen is een uitstekende organisatie om je cruisereis te boeken. Alle contacten, zowel per e-mail als telefonisch zijn zonder meer heel goed. Duidelijk en to the point en vriendelijk. Ook de reactie tijd is heel goed. Dit in tegenstelling tot andere boeking organisaties die cruisereizen aanbieden. En mocht je ergens een probleem mee hebben. dan zijn zij zeer oplossingsgericht. Je krijgt in ieder geval het gevoel dat de contacten zeer persoons gericht zijn.

D van Ginkel Overeem

Heel goed zal er zeker klant blijven. Beoordeling een 9.

Henk Boting

Prima service. Medewerkers nemen de tijd voor je En zijn geduldig. Zelfs toen ik bleek dat ik een email niet goed had gelezen. Echt klasse!

Hendrica De Groot

Moeite gedaan om 1 dag eerder van boord te gaan, fijn!

Jeroen Kroesemeijer

Mijn beoordeling over cruiseReizen is uitstekend te noemen. De medewerkers denken met je mee en verzorgen de gekozen reis tot in de puntjes. Bij eventuele vragen en bijboekingen staan de medewerkers... Mijn beoordeling over cruiseReizen is uitstekend te noemen. De medewerkers denken met je mee en verzorgen de gekozen reis tot in de puntjes. Bij eventuele vragen en bijboekingen staan de medewerkers klaar en zoeken naar opties om de wensen uit te laten komen. Ik vind de service prima en er wordt daadkrachtig gehandeld om de wens van de klant te realiseren.

B.Koorevaar

Bij vragen om informatie met betrekking tot de te boeken cruise werd ik op deskundige en klantvriendelijke wijze telefonisch te woord gestaan.

M. Verseput

De wijze waarop je bij CruiseReizen wordt geholpen zou een voorbeeld moeten zijn voor heel veel verkopers. Vriendelijk, Correct, en het belangrijkste hetgeen beloofd wordt nagekomen. Ik heb veel... De wijze waarop je bij CruiseReizen wordt geholpen zou een voorbeeld moeten zijn voor heel veel verkopers. Vriendelijk, Correct, en het belangrijkste hetgeen beloofd wordt nagekomen. Ik heb veel respect voor de medewerkers, die je op voortreffelijke wijze te woord staan.

Henk Boting

Vorig jaar bij cruisereizen geboekt. Is ons zo goed bevallen dat we dit jaar weer hier boekten. En wederom perfect. Cruisereizen.nl is een absolute aanrader.