Wederom fantastisch geholpen op een klantgerichte en zeer vriendelijke wijze. Top.
Frank
Doordat een door ons geboekte cruise geannuleerd werd (vanwege een kapotte cruiseboot). Hebben wij een soortgelijke cruise twee dagen voor afvaart bij CRUISEREIZEN.nl geboekt. Alles ging super vlot...Doordat een door ons geboekte cruise geannuleerd werd (vanwege een kapotte cruiseboot). Hebben wij een soortgelijke cruise twee dagen voor afvaart bij CRUISEREIZEN.nl geboekt. Alles ging super vlot met vriendelijke en bekwame medewerkers aan de telefoon. De cruise was top en de prijs ook.
Rob Niessen
Het wordt de laatste tijd hoe langer hoe moeilijker om goede, vriendelijke en adequate service te krijgen, maar gelukkig vormt CruiseReizen daarop een zeer welkome uitzondering. Wertkelijk een...Het wordt de laatste tijd hoe langer hoe moeilijker om goede, vriendelijke en adequate service te krijgen, maar gelukkig vormt CruiseReizen daarop een zeer welkome uitzondering. Wertkelijk een uitmuntende service die wij iedereen kunnen aanbevelen.
j. orij
Excellent
Sebastián Valencia
Service is great, every time I called CruiseReizen people where very friendly and helpful. Answers to my questions were clear and fast. Keep up the good job!
Chantal Netten
Super klantenservice, worden altijd erg goed geholpen, de cruisespecialisten zijn erg vriendelijk en nemen de tijd voor je.
A. Meijer
Voor de 2de keer geboekt bij CruiseReizen en opnieuw een positieve ervaring. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.
Rodney Aveloo
De medewerkers van CruiseReizen hebben een hoge dosis van vriendelijkheid en klantgerichtheid. Ze denken echt mee met hun klanten en hebben altijd een passend antwoord op vragen en/of wensen. Deze...De medewerkers van CruiseReizen hebben een hoge dosis van vriendelijkheid en klantgerichtheid. Ze denken echt mee met hun klanten en hebben altijd een passend antwoord op vragen en/of wensen. Deze aanpak geeft bij mij een vertrouwd gevoel. Wij verheugen ons nu al op de reis met CruiseReizen! Met vriendelijke groet, Rodney Aveloo
Rob
Uitstekend
Paul Q
Before and during booking I had great service and advice.