Voor het eerst bij CruiseReizen.nl geboekt en meteen viel op de vriendelijke wijze waarop ik te woord werd gestaan. Zeer prettig vond ik dat na de eerste kennismaking een persoonlijke Cruise...Voor het eerst bij CruiseReizen.nl geboekt en meteen viel op de vriendelijke wijze waarop ik te woord werd gestaan. Zeer prettig vond ik dat na de eerste kennismaking een persoonlijke Cruise Specialiste aan mij werd toegewezen waar ik met al mijn vragen terecht kan. Uit eigener beweging werd een leuke suggestie aan de hand gedaan. Een prompte afwikkeling en perfecte verwerking van mijn wensen, reisgegevens. Kortom tot nu toe zeer tevreden.
nvt
Het geheel was fantastisch, goed verzorgd en prijsmatig zeer interessant.
Affan
The service could not have been better
Jo
Goede service, begrip voor de wensen van de klant. Goed selectie van en verscheidenheid aan cruises. Prompte dienstverlening en snelle respons.
Malin & Timo
Vriendelijke dames aan de telefoon. Je kan ze werkelijk alles vragen en hebben overal antwoord op of zoeken het voor je op. Snelle reacties op emails en goede service!
Corrie Odijk
Hebben hele goede ervaringen met CruiseReizen, bij het boeken van de Cruise werden we weer vriendelijk te woord gestaan, de vragen die wij hadden, werden goed en duidelijk gegeven. Onze volgende...Hebben hele goede ervaringen met CruiseReizen, bij het boeken van de Cruise werden we weer vriendelijk te woord gestaan, de vragen die wij hadden, werden goed en duidelijk gegeven. Onze volgende Cruise die we hierna willen gaan maken, boeken we zeker weer via CruiseReizen.nl
Henk Franken
Wij zalen met nog wat vragen, voor ons de eerste keer dat wij een cruise gaan maken. Op alle vragen kon Wesley antwoord geven en nam er alle tijd voor, perfect! Wij gaan met een goed gevoel op 7...Wij zalen met nog wat vragen, voor ons de eerste keer dat wij een cruise gaan maken. Op alle vragen kon Wesley antwoord geven en nam er alle tijd voor, perfect! Wij gaan met een goed gevoel op 7 juli twee weken op vakantie naar de Noordkaap, hoera!!
Frank
Maximaal aantal sterren. Zeer vriendelijk personeel. Goede behandeling van onze problemen.
Bert vanHeeswijk
Marijke was zeer klantvriendelijk, heeft kennis van zaken en kwam met goede suggesties. Cruisereizen is zeer attent, helpt Waar het kan en op een heel persoonlijke manier. Was de eerste keer dat ik...Marijke was zeer klantvriendelijk, heeft kennis van zaken en kwam met goede suggesties. Cruisereizen is zeer attent, helpt Waar het kan en op een heel persoonlijke manier. Was de eerste keer dat ik hen hadingeschakeld en zal ze zeker bij anderen aanbevelen.. grote complimenten