9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

P van Herk

Dit was onze tweede cruise en nu geboekt bij cruisereizen.nl Zeer vriendelijk en deskundig geholpen , op elke vraag een duidelijk antwoord en ook goede adviezen gekregen. Alle lof aan onze adviesuse... Dit was onze tweede cruise en nu geboekt bij cruisereizen.nl Zeer vriendelijk en deskundig geholpen , op elke vraag een duidelijk antwoord en ook goede adviezen gekregen. Alle lof aan onze adviesuse Marijke Strijland.

Johannes heijnen

Cruise reizen kantoor 5 sterren Taxi vanaf de boot was onduidelijk (schuld bij taxi bedrijf?) Cruise schip was ook oké 4sterren

TANIA

Kreeg snel respons op mijn vragen en ze waren super vriendelijk en niet opdringerig.

m.a.van der meer

Geachte redactie, onze reis op de aida perla was voortreffelijk 8 .dagen verwennen zeer vriendelijk personeel
en het maritime gebeuren echt overal is aan gedacht niets is te veel het is...
en het maritime gebeuren echt overal is aan gedacht niets is te veel het is zeker voor herhaling vatbaar maar
dan een warmer land kortom een dikke negen . Ben.

ja de bediening , en het maritime gebeuren

nee totaal niet

Megan Keereweer

Voor ons word dit onze eerste cruise dus blijft spannend , maar De service van cruisereizen is daarbij top ! Geen enkele vraag is raar en word ook snel leuk en Enthousiast gereageerd als je je... Voor ons word dit onze eerste cruise dus blijft spannend , maar De service van cruisereizen is daarbij top ! Geen enkele vraag is raar en word ook snel leuk en Enthousiast gereageerd als je je wensen deelt ! Tips worden ook gedeelt en zelfs de mails Met offertes en informatie zijn vrolijk om te lezen ;)

J.A. Sawicki

De medewerkers zijn heel vriendelijk en natuurlijk klantgericht. Zij werken met grote dosis van empatie en begrijpen de wensen van de klanten. Hoog niveau van klantenservice. Een aanrader. !

Cees van Hellemond

Voor het eerst maar heel goede ervaring met CruiseReizen. Leuk contact enl goed advies . Alles prima geregeld. Niets is te veel. Ook na de cruise een telefoontje hoe het is geweest.

Aad de Vries

Inhoudelijk heel goed, persoonlijke relatie uitstekend, vol lof over service, enz. Kortom : Bij eventuele volgende cruise onze eerste keuze.

Boets jan

Ik ben zeer tevreden over de service van Cruise nl

René Meijster

Vanaf het eerste contact zijn we zeer goed geholpen. Elke keer razendsnel antwoord en kundige adviezen. In eerste instantie lukte het niet de cruise naar wens in te vullen, maar de hulp bleef op... Vanaf het eerste contact zijn we zeer goed geholpen. Elke keer razendsnel antwoord en kundige adviezen. In eerste instantie lukte het niet de cruise naar wens in te vullen, maar de hulp bleef op hoog niveau. Toen alsnog een geschikte cruise beschikbaar kwam alles tot in de puntje geregeld.