9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Corrie

Ik twijfelde erg over het maken van een reis per boot. Ik vroeg mij af: past dit wel bij mij, is ‘t niet te massaal of ‘t schip niet te groot...? Maar na 1 telefoontje werd ik al enthousiast en... Ik twijfelde erg over het maken van een reis per boot. Ik vroeg mij af: past dit wel bij mij, is ‘t niet te massaal of ‘t schip niet te groot...? Maar na 1 telefoontje werd ik al enthousiast en blij. Idee-tjes voor een leuke bestemming en (voor mij) de juiste rederij. Goed advies en hulp bij het samenstellen van onze complete reis. Regelmatig fijn contact en uiteindelijk geboekt voor een scherpe prijs! Deze (cruise-) vakantie smaakte zeker naar meer! Lieve Mandy, heel erg bedankt voor je hulp, q‘t fijne contact, hopelijk tot een volgende keer!

janny van der valk

Ik heb een zeer prettige ervaring met cruisreizen.zeer vriendelijke medewerkers.denken goed mee bij het boeken van een cruise.ook na de cruise weer goede kontakten gehad met cruisereizen.een... Ik heb een zeer prettige ervaring met cruisreizen.zeer vriendelijke medewerkers.denken goed mee bij het boeken van een cruise.ook na de cruise weer goede kontakten gehad met cruisereizen.een aanrader om via cruisereizen te boeken

helena van der molen

Geduldig, behulpzaam. vriendelijk.

Harry Smit

Wij gaan dit jaar voor het eerst een echte cruise maken en kwamen op het internet onmiddellijk CruiseReizen.nl tegen. Een email en telefoontje waren uiteraard snel gepleegd en wij kozen er zonder... Wij gaan dit jaar voor het eerst een echte cruise maken en kwamen op het internet onmiddellijk CruiseReizen.nl tegen. Een email en telefoontje waren uiteraard snel gepleegd en wij kozen er zonder twijfel voor om met dit bedrijf in zee te gaan. De contacten verliepen prima en onze eigen toegewezen cruise adviseur heeft ons vriendelijk en efficiënt met het hele boekingsproces geholpen; zowel via email als aan de telefoon. Deze dame was oprecht vriendelijk en dacht betrokken met ons mee. Ook reageerde zij zeer snel op vragen van onze kant. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een heel prettige ervaring was. Wij verheugen ons enorm op deze cruise en monsteren in alle vertrouwen aan op de Nieuw Statendam voor een mooie reis naar de Mediterranee!

Henri

Ik zou met name Mandy Hellemans willen bedanken. Zij heeft ons immers begeleid en was zeer snel met bellen en mailen. De service gerichtheid staat duidelijk hoog in het vaandel!

Henry

Als het via de site niet lukt. kun je altijd bellen. De meiden aan de telefoon zijn vriendelijk en willen alles wel regelen. En we hebben al eerder een reis geboekt bij CruiseReizen dus veel... Als het via de site niet lukt. kun je altijd bellen. De meiden aan de telefoon zijn vriendelijk en willen alles wel regelen. En we hebben al eerder een reis geboekt bij CruiseReizen dus veel gegevens hadden ze nog.

H. van Putten

Ik was totaal onbekend met het maken van een cruise. Maar dank zij de medewerkster van CruiseReizen en haar informatie waaronder een huttenplan hebben wij snel een reis naar onze wens samengesteld.

emile

(Bewerkt)

CRUISEREIZEN = EEN BENDE VAN DIEVEN , DIE GANS MIJN AANBETALING HEEFT INGEPIKT , TERWIJL MIJN GEHANDICAPTE ECHTGENOTE IN HET HOSPITAAL WERD OPGENOMEN EN ZICH NIET... CRUISEREIZEN = EEN BENDE VAN DIEVEN , DIE GANS MIJN AANBETALING HEEFT INGEPIKT , TERWIJL MIJN GEHANDICAPTE ECHTGENOTE IN HET HOSPITAAL WERD OPGENOMEN EN ZICH NIET KAN BEWEGEN !
GEEN E-N-K-E-L-E DIENSTVERLENING WERD VERLEEND EN MEN EIST NOG MEER GELD ! EMILE HENSSEN.
VERMEID TE BOEKEN MET DEZE GANGSTERS IN ROTTERDAM ! !

W Grift

Vanmorgen nog even contact gehad met Annemieke wat betreft de Diner zitting voor onze a.s. cruise.
Door omstandigheden moest er een wijziging plaatsvinden. Ze heeft dat snel en professioneel opgelost en keurig via een mail bevestigt. Dit is onze eerste Cruise, en ook onze eerste ervaring met CruiseReizen. We zijn dik en dik tevreden !

Snel en correct en duidelijk oplossen van de vragen die er nog zijn.

n.v.t.

Jeff

Ontdekkkings-reizigers van weleer konden al op de sterren navigeren. Zoals de hedendaagse passagier naar verre vreemde kusten, waar hij of zij de schoonheid vinden zal, de ruimte en de rust. Die... Ontdekkkings-reizigers van weleer konden al op de sterren navigeren. Zoals de hedendaagse passagier naar verre vreemde kusten, waar hij of zij de schoonheid vinden zal, de ruimte en de rust. Die navigeert op het sterrenteam van CruiseReizen: modern toegerust, maar geïnspireerd door traditioneel dienstbetoon.