9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Anneke

Snelle afhandeling. Afspraken nakomen. Goede service en bereikbaarheid. Leuke aanbiedingen. Bevestiging van de afspraken.

H.K

Ivm gezondheidssituatie hadden wij binnen een week een cruise geboekt. We werden fantastisch geholpen door een medewerker van Cruisereizen.nl. Onze complimenten!! We hadden nog nooit een cruise... Ivm gezondheidssituatie hadden wij binnen een week een cruise geboekt. We werden fantastisch geholpen door een medewerker van Cruisereizen.nl. Onze complimenten!! We hadden nog nooit een cruise gemaakt dus het was even wennen, wat de strakke planning betreft maar dat moet ook wel met zoveel mensen aan boord.Diner strikte tijden, aan boord weer gaan binnen een bepaalde tijd. We hebben onze prima vermaakt op de boot met casino, bowlen etc.

Ricky Wilbers van der Linden

Voor mij een 10 Geen wachttijd bij een telefoontje. Altijd vriendelijk en duidelijke uitleg

A. van Schoonhoven

Alles voor onze reis was keurig geregeld, en op elke vraag een snel en duidelijk antwoord. Medewerkers denken mee, per telefoon goed en snel bereikbaar. Een aanrader!

Jan Hoogeweg

CruiseReizen geeft je het gevoel er alles aan te willen doen om jou zorgvuldig voor te bereiden op je reis. Ook detailvragen worden welwillend en duidelijk beantwoord. Tenslotte is ook de... CruiseReizen geeft je het gevoel er alles aan te willen doen om jou zorgvuldig voor te bereiden op je reis. Ook detailvragen worden welwillend en duidelijk beantwoord. Tenslotte is ook de aftersales weer prima met een persoonlijk telefoontje, waarbij echt geïnteresseerd wordt gevraagd naar de reiservaring. Met welke medewerker je het contact hebt, het maakt niet uit. Bij allen ervaar je dezelfde inzet en motivatie om er samen met jou een onvergetelijke reis van te maken. \'Chapeau\' voor CruiseReizen.

Steinschuld Jan

Zeer goede en snelle service

N.N.

Nav een mailen met aanbiedingen een cruise uitgezocht. Telefonisch contact gelegd en prima geholpen bij het boekingsproces. De bevestigingsmails waren duidelijk.

Cor de Groot

Een cruise in Azie is de moeite waard

communicatie

een engelse versie voor de webpage maken

Marcel Leeuwerik

Prima en allert ingespeeld op onze verzoeken en wensen. Vriendelijk te woord gestaan. Goede en snelle documentatie.

Elisabeth Meuzelaar-Coulon

Afgelopen jaar hebben wij onze eerste cruise geboekt via Cruise Reizen en dankzij het zeer prettige en vakkundige contact met Caitlin hebben wij dit jaar weer een cruise geboekt bij Cruise Reizen.... Afgelopen jaar hebben wij onze eerste cruise geboekt via Cruise Reizen en dankzij het zeer prettige en vakkundige contact met Caitlin hebben wij dit jaar weer een cruise geboekt bij Cruise Reizen. Het is fijn om te weten dat je altijd bij Cruise Reizen snel contact hebt aan de telefoon en ook je persoonlijke contactpersoon kunt raadplegen. Wij zullen daarom Cruise Reizen bij familie, vrienden en kennissen zeer aanbevelen als zij van plan zijn om een cruisereis te maken.