9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Zeer tevreden klant

Kennis van zaken, zeer vriendelijk en voorkomend, luisteren goed naar je wensen en voorzien in uitstekende follow up, iedereen is heel goed op de hoogte van wat er is besproken en daardoor is het... Kennis van zaken, zeer vriendelijk en voorkomend, luisteren goed naar je wensen en voorzien in uitstekende follow up, iedereen is heel goed op de hoogte van wat er is besproken en daardoor is het prettig schakelen met hele team

An

Ben zeer tevreden over de vriendelijke medewerksters met een luisterend oor. Ze hebben goed geholpen bij het uitkiezen van een mooie cruise. Nu is het aftellen begonnen.

Jan

Dit was onze 19e cruise en de eerste die wij bij Cruisereizen hebben geboekt en onze ervaring is in 1 woord geweldig

De vriendelijkheid van ,( en niemand uitgezonderd) is als een warm bad ervaren

Niets te bedenken

De Preter Jan

Geweldige service ! Na een offerte aanvraag werd ik telefonisch gecontacteerd. Als ik een mailtje zond, onmiddellijk antwoord.

(Jeannette en) Jaap de Regt, Mijnsheerenland.

Naar aanleiding van vorige goede ervaringen bij Cruisereizen weer bij u geboekt. Nu ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijk. Het uitzoeken, begeleiden en alle communicatie om de reis heen is op... Naar aanleiding van vorige goede ervaringen bij Cruisereizen weer bij u geboekt. Nu ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijk. Het uitzoeken, begeleiden en alle communicatie om de reis heen is op een uiterst prettige, verzorgde en professionele manier uitgevoerd. Wij waren zeer tevreden over de reis, ook wat prijs/prestatie betreft uitstekend, die voor ons is uitgezocht. Dat heeft geresulteerd in een fantastische cruisevakantie...

Jolanda

CRUISEREIZEN.NL Klantvriendelijkheid-sympathiek. De beste beoordeling die je kan en mag geven. Cruisereizen.nl is zeker aan te bevelen. Het team klantenservice van cruisereizen.nl verdienen een... CRUISEREIZEN.NL Klantvriendelijkheid-sympathiek. De beste beoordeling die je kan en mag geven. Cruisereizen.nl is zeker aan te bevelen. Het team klantenservice van cruisereizen.nl verdienen een dikke 10. Angela, je heb ons goed geadviseerd...BEDANKT!!!! De koffers staan klaar😊

Mi Gudu

Klantvriendelijk, Behulpzaam niets is teveel voor Cruisereizen. Ze nemen alle tijd voor je en je voelt je meteen op je gemak.

Natali

Caitlin, heft ons heel erg goed geholpen met het boeken van onze cruise, ze is achter alles aangegaan en heeft ons de hele tijd op de hoogte gehouden.

Ingrid

Jullie voelen snel aan wat de klant wil, spelen kort op de bal. Jullie zitten vaak onder de Belgische prijzen.