9.6/10
Eenvoud boeken

JACOBS ROGER

SCORE 10 OP 10.

Petra

De volgende punten zijn tijdens het boeken van een cruise opgevallen aandacht interesse oplossingsgericht meedenken advies non nonsens geheel helder en duidelijk!

Johan van der Ent

Overzichtelijke website. Voor elk wat wils. Vriendelijk, deskundig personeel. Van begin af aan een zeer vertrouwde indruk van de organisatie. Aanrader!

Catharina

Er werd heel snel en vriendelijk gereageerd op mijn verzoek om een prijsopgaaf. Dit nodigde mij ook uit om een besluit niet uit te stellen maar tot boeking over te gaan.

Linda johansson

Voor de tweede keer een reis bij cruisereizen geboekt. Ook deze keer is alles weer super geregeld, de medewerkers denken met je mee, kunnen je adviseren over alles. Wij kijken weer met veel plezier... Voor de tweede keer een reis bij cruisereizen geboekt. Ook deze keer is alles weer super geregeld, de medewerkers denken met je mee, kunnen je adviseren over alles. Wij kijken weer met veel plezier uit naar onze cruisevakanties in de wetenschap dat het weer super geregeld is allemaal.

Peter Goedhart

Ik ben heel goed door Roxanne geholpen. Ze liet mij alle tijd om alles rustig te beslissen. Ze denkt ook mee. Prettig gevoel!

Cor Ligtvoet

Het contact met de medewerker was uiterst plezierig. De medewerkster deed haar best om alles zo goed mogelijk in orde te maken betreffende de cruise die wij wilde hebben. We zijn dan ook zeer... Het contact met de medewerker was uiterst plezierig. De medewerkster deed haar best om alles zo goed mogelijk in orde te maken betreffende de cruise die wij wilde hebben. We zijn dan ook zeer tevreden en zullen zeker een volgende keer weer bij cruis reizen een nieuwe cruise gaan boeken. met een vriendelijke groet, Cor Ligtvoet

Karin

We zijn uitermate tevreden van de vriendelijkheid, correctheid en persoonlijke opvolging die het team van Cruisereizen.nl ons heeft geboden! Een absolute aanrader, heel erg professioneel!

Anneke

Snelle en correcte service. Mooie prijzen met goede deals. Absoluut voor herhaling vatbaar. Ga zo door!

Cor en Hanneke Driessen

Door cruisereizen alles perfect geregeld. Persoonlijke benadering. Attent personeel. Geïnteresseerd en bekwaam personeel. Helemaal goed!