9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

HH Pothoven

Gisteren een cruise geboekt voor de Costa en had wat vragen voor de boeking en na de boeking.De vragen zijn aan de telefoon door verschillende lieve medewerkers beantwoord ,niets was teveel en alles... Gisteren een cruise geboekt voor de Costa en had wat vragen voor de boeking en na de boeking.De vragen zijn aan de telefoon door verschillende lieve medewerkers beantwoord ,niets was teveel en alles werd duidelijk uitgelegd.Ik geef ze een 10+ echt een geweldig team.Ook wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor de moeite (waren veel vragen) veel liefs Riek Pothoven

Andre

Recente ervaring die uitnodigt tot het uitbreiden van ons eigen Cruiseprogramma. Voorafgaand aan een zojuist beëindigde cruise werden met een Cruisespecialist van CruiseReizen alle benodigde... Recente ervaring die uitnodigt tot het uitbreiden van ons eigen Cruiseprogramma. Voorafgaand aan een zojuist beëindigde cruise werden met een Cruisespecialist van CruiseReizen alle benodigde onderwerpen duidelijk uiteengezet en samen met ook de mogelijke alternatieven besproken. Deze werden steeds op ons belang afgestemd. Dit keer betrof het samen reizen met reizigers die we enige begeleiding wilden bieden. Ook dat werd, mede door enthousiaste specialisten van CruiseReizen, mogelijk gemaakt. Vriendelijke en hulpvaardige specialisten, met inzicht in voor de klant belangrijke onderwerpen. Zeer tevreden over CruiseReizen waar we opnieuw een cruise hebben aangevraagd en waar we vrijwel direct contact over hebben gehad. Zelfs op een mooie zonnige dag waar velen het strand opzochten, informeerde CruiseReizen ons over de specifieke onderwerpen en mogelijkheden. Klasse.

Leenman e.p.c.

Zeer goed - vriendelijk - meedenkend - gewoon een compleet plaatje. De reis goed verzorgd voorbereid en nog een leuke attentie toegestuurd Alle medewerkers bedankt. Het gaat jullie goed.

Joep en rieke van Dam

Op zondag geboekt op het kantoor van cruisereizen en ook al was dit een onverwachts bezoek van ons we zijn keurig geholpen

Dat wij als bezoeker buiten internet om keurig zijn geholpen

Zou het niet weten

Ingrid Mitrasing

Vanaf het eerste contact met de dames van CruiseReizen verliep het vlot. Ze waren altijd bereid aandacht te besteden aan vragen en verzoekjes. Het was altijd duidelijk. Ze verveelden niet van mijn... Vanaf het eerste contact met de dames van CruiseReizen verliep het vlot. Ze waren altijd bereid aandacht te besteden aan vragen en verzoekjes. Het was altijd duidelijk. Ze verveelden niet van mijn verhaaltjes en grapjes over mijn ervaringen en leven in zuidoost Azie. Ze waren een fantastisch aanspreekpunt. De cruise had geen onaangename verrassingen, want we waren goed voorbereid. De hutten die voor ons waren uitgezocht lagen op een fantastisch punt (met een panoramisch uitzicht). Goed gedaan.

(Bewerkt)

Een cruise verkopen kunnen ze en staan ze voor je klaar. Nazorg is een drama. Sta je ontredderd op Heatrow dan doen ze niks, behalve zoek maar een hotel. Hoe kom je thuis?????? Zoek het maar uit.... Een cruise verkopen kunnen ze en staan ze voor je klaar. Nazorg is een drama. Sta je ontredderd op Heatrow dan doen ze niks, behalve zoek maar een hotel. Hoe kom je thuis?????? Zoek het maar uit. Dan klacht aangegeven mooie verhalen per mail hoe goed ze zijn. Moet er geclaimd worden bij de vliegtuigmaatschappij. Antwoord oh sorry is iets mis gegaan maar we zitten er boven op. Zijn nu 3 maanden verder de vliegtuigmaatschappij wil betalen alleen bij cruise reizen loopt het niet laten we daar nou afhankelijk van zijn.. dus onze conclusie nooit meer met cruisereizen . Onze conclusie blíjft ook al hebben ze nu actie genomen. Had het graag anders gezien dat de actie er al was voor de plaatsing van het bericht op de site.

Verkoop

Nazorg is dramatisch

C de Groot

Goede cruise reis die volledig aan de verwachting voldaan heeft. Op de boot veel amerikanen waar het best mee te vertoeven is ze zijn veel opener als european

snelle reactie tijd.

de rekening sneller sturen

Jan Guijt

Om nooit te vergeten!

Vanaf het eerste contact tot en met de after-service: alle lof voor de medewerkers van CruiseReizen. Voor ons, als \"rookies\", is alles tot in de puntjes verzorgd; met juist dat beetje persoonlijke... Vanaf het eerste contact tot en met de after-service: alle lof voor de medewerkers van CruiseReizen. Voor ons, als \"rookies\", is alles tot in de puntjes verzorgd; met juist dat beetje persoonlijke aandacht. Iess wat je eigenlijk niet verwacht bij een \"internet\"bedrijf. Een dikke 10 voor Walter en zijn collega\'s.

wetterhahn k.

alles makkelijk geregeld

geen prima zo laten

Henny

Topservice

Wat een vriendelijke en goede behandeling krijg je bij Cruisereizen. Men doet er alles aan om je goed en tegen een betaalbare prijs op cruise te laten gaan. Vluchten en transfers waren goed geregeld... Wat een vriendelijke en goede behandeling krijg je bij Cruisereizen. Men doet er alles aan om je goed en tegen een betaalbare prijs op cruise te laten gaan. Vluchten en transfers waren goed geregeld en goedkoop. Na terugkomst ook een vriendelijk telefoontje met de vraag hoe de cruise was verlopen. Top Mensen, we gaan de volgende keer zeker weer via jullie boeken.