9.6/10
9.6/10
Eenvoud boeken

Saskia van Gils

Persoonlijk en klantvriendelijk

Volgende keer boeken we weer bij Cruisereizen! Men denkt echt met je mee en doet z’n best de juiste cruise te vinden. Heel prettig contact. Ook goede afterservice. Hele goede ervaring!

Robert Honings

Cruise canarische eilanden aida prima

Super, een echte aanrader !

Annelies

Fantastische cruise

Heel goede begeleiding bij het kiezen van de juiste cruise. Vragen werden binnen de 24 uur beantwoord, formulieren werden tijdig opgestuurd.

Cor Suverein

Fijne organisatie

Als enige kritiek, het avond eten liet te wensen over.

Rob de Mulder

Uitstekend.

Zeer vriendelijk, professioneel en klantgericht geholpen.

B. Mahatam

Zeer tevreden

Ben van begin tot eind heel goed geholpen.

Matrona

Tot in de puntjes gereegeld

Onze eerste cruise het was een geweldige eij hadden een adviseur bij cruise trave Sander was heel informatief , Eten was goed Service was 5 sterren Wi raden deze reis aan

Chantal

Perfect

We hadden nog niet eerder een cruise gemaakt. Je denkt dat je na je boeking alle vragen wel hebt gesteld, maar het is toch net even anders dan een gewone reis. Robin van Cruisereizen heeft ons... We hadden nog niet eerder een cruise gemaakt. Je denkt dat je na je boeking alle vragen wel hebt gesteld, maar het is toch net even anders dan een gewone reis. Robin van Cruisereizen heeft ons steeds geholpen de antwoorden te geven. Bv. mag je een steiltang meenemen? Wat als je eerder van de boot af wil? Hoe zit het met visa voor de diverse landen? Moeten we nog inchecken bij de boot zelf? Wet welke soort mensen heb je het diner? Kun je dat nog wijzigen? Welke excursies zijn leuk? Daarom heb je een specialist nodig die snapt welke vragen jij hebt en in de periode voorafgaand aan je reis daarover informeert of op elke dag van de week bereikbaar is. En dat is er maar 1: cruisereizen.nl

De Backer Patrick

Beste cruise tot nu

ik vind het fijn dat we nu eens niet opgebeld worden om van gsm operator of energieleverancier te veranderen maar om uw ervaringen te kunnen mededelen. de medewerkers zijn inderdaad attent en... ik vind het fijn dat we nu eens niet opgebeld worden om van gsm operator of energieleverancier te veranderen maar om uw ervaringen te kunnen mededelen. de medewerkers zijn inderdaad attent en geïnteresseerd in uw ervaringen , bereid om u te helpen voor de volgende cruise en eventuele problemen op te lossen.

Annemie Versprille

5 sterren reisbureau

Zeer goede ervaring met dit reisbureau. Wij kregen heel veel en duidelijke informatie van de medewerkers en dit vooral via mail, maar ook ook meerdere malen een telefoontje zodat wij eens een... Zeer goede ervaring met dit reisbureau. Wij kregen heel veel en duidelijke informatie van de medewerkers en dit vooral via mail, maar ook ook meerdere malen een telefoontje zodat wij eens een praatje konden maken. 1week voor vertrek kregen we zelfs een kadootje met leuke items om ons bagage klaar te maken! Wij zullen toekomstige reizigers zeker warm maken om bij cruisereizen te boeken.