9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Willy van Beekhoff

Een geweldige week op de Rhapsody of the Seas gehad.

Wij hebben deze reis bij CruiseReizen geboekt en dat is prima bevallen. Al de papieren waren ruimschoots op tijd op onze computer en dan heb je ruim de tijd om in te checken en te zorgen dat je de... Wij hebben deze reis bij CruiseReizen geboekt en dat is prima bevallen. Al de papieren waren ruimschoots op tijd op onze computer en dan heb je ruim de tijd om in te checken en te zorgen dat je de papieren die je nodig hebt om aan boord te gaan, uit kunt draaien. Verder hebben wij dus niet veel contact met Cruise Reizen hoeven hebben, want alles was in orde. We zijn dus 100% tevreden.

Peter de Boer

CruiseReizen: super attent!!

Voor de eerste keer bij CruiseReizen geboekt. Wat een positieve ervaring. Altijd snel en duidelijk antwoord op vragen, ook vragen die wij op de gekste tijden stelden. Zeer concurrerende... Voor de eerste keer bij CruiseReizen geboekt. Wat een positieve ervaring. Altijd snel en duidelijk antwoord op vragen, ook vragen die wij op de gekste tijden stelden. Zeer concurrerende prijsstelling. Kortom super aantrekkelijk, super attent!! Een oprecht compliment aan alle medewerkers(sters) voor zo\'n geweldige prestatie.

Herma Te Hennepe

Onze cruisereis naar de Caraiben m.b.v Cruisereizen jan/febr 2017

Met de hulp van Merula van Cruisereizen.nl hebben wij deze 8-daagse reis ondernomen. Wij voeren met de Celebrity Reflection. Alles was perfect geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar. Bij vragen... Met de hulp van Merula van Cruisereizen.nl hebben wij deze 8-daagse reis ondernomen. Wij voeren met de Celebrity Reflection. Alles was perfect geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar. Bij vragen konden wij 7 dagen per week bij Cruisereizen.nl terecht. Geen moeite is hen te veel. Ook berekenen zij geen boekingskosten hetgeen erg fijn overkomt. Bij een eventuele volgende cruise zullen wij zeker weer van hun diensten gebruik maken..

anne

Cruisereizen is reizen zonder zorgen

Cruisereizen is een vakantie zonder zorgen en fantastisch geregeld.Je komt overal en zeer belangrijk eten in overvloed ,keus te over en je kamer steeds tip top.Vriendelijke sfeer en staads... Cruisereizen is een vakantie zonder zorgen en fantastisch geregeld.Je komt overal en zeer belangrijk eten in overvloed ,keus te over en je kamer steeds tip top.Vriendelijke sfeer en staads ambiance.Reizen met cruisereizen is voor jong en oud.De prijs is beter dan all inn hotel.En je hebt de wereld aan je voeten aan het water.

eddie\'s taartenservice

5 sterren

Goede service, staan altijd voor je klaar. Helpen waar dat nodig is. Medewerkers zoeken naar de juiste aanbiedingen en zijn erg attent.

Hans Manders

Geweldige hulp en begeleiding op afstand

De collega`s van CruiseReizen ,waarmee ik contact heb gehad tijdens het traject van offerteaanvraag tot boekingsbevestiging, waren zeer attent en behulpzaam bij mijn zoektocht naar mijn/onze cruise.... De collega`s van CruiseReizen ,waarmee ik contact heb gehad tijdens het traject van offerteaanvraag tot boekingsbevestiging, waren zeer attent en behulpzaam bij mijn zoektocht naar mijn/onze cruise. Ik heb zelf weinig of geen ervaring met dit soort zaken maar deskundige hulp was aanwezig. Ik bedank daarvoor iedereen en in het bijzonder Ilse Broere die het leeuwendeel voor haar rekening heeft genomen . Niets was haar te veel, er wacht haar nog een taak , daarna is alles perfect en gaan wij genieten van onze reis. Nogmaals, iedereen hartelijk bedankt Hans Manders

Jos

Prima vriendelijke service

Ik heb voor het eerst een cruise geboekt via cruisereizen, en was aangenaam verrast door de vriendelijke en efficiënte manier van werken. De hele reis was snel geboekt..

Annelies Nooijen

Tijdens zoektocht naar de juiste cruise en het boekingproces uitmuntende service! Medewerkers denken echt met je mee, reageren adequaat, zelfs 's avonds tot 22.00 uur. Zeer klantvriendelijk,... Tijdens zoektocht naar de juiste cruise en het boekingproces uitmuntende service! Medewerkers denken echt met je mee, reageren adequaat, zelfs 's avonds tot 22.00 uur. Zeer klantvriendelijk, bedrijf oogt ook professioneel.

Klantgerichtheid, goede communicatie.

Nog geen verbeterpunten ontdekt.

Riekie Thijssen

Vriendelijk en behulpzaam

Medewerkers denken en helpen mee om de juiste cruise te vinden en alle gegevens compleet te maken.

JC Eisinga

Ook zeer tevreden over de altijd vriendelijke en attente mensen aan de telefoon en een klein meningsverschil werd zonder problemen opgelost. Tot nu toe een10!

Vriendelijk, hulpvaardig, vlot.

Meer info over de cruise en de schepen op de website.