9.6/10
9.6/10
Eenvoud boeken

K.P.Groenewoud

Eeen geweldige reis

We hebben een geweldige reis gehad. Alles was in de puntjes verzorgd. Ilse Broere heeft ons voortreffelijk geholpen met alles .n.l. mijn man is gehandicapt en de reis was niet mogelijk geweest. Ilse... We hebben een geweldige reis gehad. Alles was in de puntjes verzorgd. Ilse Broere heeft ons voortreffelijk geholpen met alles .n.l. mijn man is gehandicapt en de reis was niet mogelijk geweest. Ilse heeft alle belemmering voor ons opgelost. Kor en Marian Groenewoud

Harmen Brander

We waren vooheen klanten van Dockc, waar wijook tevreden over waren. Maar bij CruiseReizen kwamen we in een warm bad terecht. Alle medewerksters waren even vriendelijk,behulpzaam en deskundig. Wij... We waren vooheen klanten van Dockc, waar wijook tevreden over waren. Maar bij CruiseReizen kwamen we in een warm bad terecht. Alle medewerksters waren even vriendelijk,behulpzaam en deskundig. Wij zijn uitsluitend positief over CruiseReizen en al hun medewerksters.

Alle punten zijn buitengewoon sterk. Omdat ik gehandicapt ben, al is het niet al te ernstig, had ik nogal wat vragen die alle buitengewoon goed werden opgelost, zoals de rolstoel begeleiding.

CruiseReizen zou zich kunnen inspannen om een eind te maken aan het fooiensysteem.

Harmen Brander

CruiseReizen, perfect!

Op alle terreinen een 10

Christa Korb

We zijn super tevreden over Cruise Reizen en hun personeel!

Super! We zijn geholpen door Ilse en zijn daar zeer tevreden over! Het personeel van CruiseReizen is heel behulpzaam bij het zoeken van een cruise, nemen álle tijd voor de klanten en zijn zeer... Super! We zijn geholpen door Ilse en zijn daar zeer tevreden over! Het personeel van CruiseReizen is heel behulpzaam bij het zoeken van een cruise, nemen álle tijd voor de klanten en zijn zeer professioneel! Al onze vragen werden meteen beantwoord en wat ze niet wisten zijn ze meteen gaan uitzoeken. Ze adviseren op een geweldige manier! De dingen wij niet aan dachten, daar werden we door Ilse op gewezen. Ilse heeft ons zelfs geholpen om een leuk hotel uit te zoeken waar we de nacht voor en de nacht ná de cruise hebben overnacht. Zelfs toen we weer thuis waren van de cruise heeft Ilse ons gebeld om te vragen hoe het was geweest. Zo lief! Wij zullen bij onze volgende cruise zeker weer gebruik gaan maken van CruiseReizen! Dankjewel voor jullie geweldige service!

Petkova

Super ervarong

We zijn heel content van alles en we hebben al volgende cruise geboekt via cruizereizen.

Stefan

Er wordt gedaan wat wordt beloofd

Doen wat wordt beloofd is vaak een uitzondering in de reisbranche. Niet bij Cruise Reizen. Zeer vriendelijke en behulpzame dames aan de telefoon. Adviseren, direct handelen en afspraken nakomen.... Doen wat wordt beloofd is vaak een uitzondering in de reisbranche. Niet bij Cruise Reizen. Zeer vriendelijke en behulpzame dames aan de telefoon. Adviseren, direct handelen en afspraken nakomen. Onze ervaringen zijn zeer positief en de cruise door de West Caribean was top.

René

Cruise met familie van 9 personen met Aida Bella vanuit Venetië via Corfu-Bari-Dubrovnik-Zadar en terug in Venetië

Aangezien we met 9 personen gingen waarvan 3 kinderen was het niet gemakkelijk om alles direct vlekkeloos te regelen. In het begin was nog de vraag welke cruise we zouden gaan doen, of Noord-Europa... Aangezien we met 9 personen gingen waarvan 3 kinderen was het niet gemakkelijk om alles direct vlekkeloos te regelen. In het begin was nog de vraag welke cruise we zouden gaan doen, of Noord-Europa of Midden Europa, en welke maatschappij zou het beste bij ons passen. Echter Denise, maar ook haar collega\'s waren zeer behulpzaam om voor ons allen een fantastische cruise te plannen. Elke vraag, of het nu op zondag of laat in de avond was werd zeer snel beantwoord. Een volgende cruise zal zeer zeker wederom bij Cruisereizen geboekt gaan worden.

Qun Li

Professional and good quality service

A. Roks

Persoonlijke aandacht