Prettig contact gehad voor het boeken van een cruise. Hopelijk is de reis net zo prettig en gezellig.
Alice Reemst
Na eerste aanvraag offerte extra info opgevraagd voor boeken andere vluchten en verlengen verblijf in aankomsthaven. Medewerker Ryan denkt goed mee en heeft alles keurig binnen een zeer redelijke...Na eerste aanvraag offerte extra info opgevraagd voor boeken andere vluchten en verlengen verblijf in aankomsthaven. Medewerker Ryan denkt goed mee en heeft alles keurig binnen een zeer redelijke tijd in orde gemaakt. Goede ervaring. Snelle reacties op vragen. Meedenken. Fijne gesprekspartner. DANK.
Carolien Hoogenes
In één woord: SUPER!
Marijke den Hond
Vriendelijke en behulpzame.
Edwin Machielsen
Net als altijd: snel goed en prima geregeld en dat 8 dagen per week. Chapeau
Henriette
Met hulp van een leuke medewerkster zijn we tot een mooie reis gekomen. Het duurt nog even. maar dan heb je ook wat......
Jan
Ben goed geholpen
Ronald
Ik ben heel tevreden . Tijdens het boekingsproces werd er gelet op zaken waar ik geen moment aan gedacht zou hebben door gebrek aan ervaring.
Nervic
De medewerkers zijn top in het meedenken voor de juiste cruises en regelen het super snel.