5 sterren!! Bereikbaar 7dagen.Snel antwoord.Hulpvaardig.Meedenkend.Topservice so far
Rebecca Verweij
Wat een enorm verschil met andere aanbieders. waar je bij een andere organisatie wel een uur in de wacht staat en ze geen moeite nemen voor is het hier heel anders. Je heb je als je belt binnen 1...Wat een enorm verschil met andere aanbieders. waar je bij een andere organisatie wel een uur in de wacht staat en ze geen moeite nemen voor is het hier heel anders. Je heb je als je belt binnen 1 minuut iemand aan de telefoon. Vervolgens word je heel goed geholpen en ze nemen echt de tijd voor je, echt een heel fijn bedrijf waar we zeer zeker vaker gaan boeken.
Pieter Bos
Zeer tevreden over zowel de gekregen offertes als over de definitieve boeking
J. Kluijtmans-Bakker
Hoede service en prima dat er 1 persoon als aanspreek punt is.
S H Bode-Pors
Ik heb meerdere cruises gemaakt, CruiseReizen heeft de boeking zeker overtroffen!! accuraat en betrokken
Dick
Behulpzaam, vriendelijk en meedenken
M.Westerhelweg
Een zeer aardige jonge dame, zeer zakelijk en erg vriendelijk en erg inlevend en meedenkend,over jouw keuze van cruise.
Sabastian
Ik ben heel fijn geholpen en snel
Tiny Wouters
Goede service bij de boeking. Op alle vragen werd er goed meegedacht. Ik ben dan ook zeer tevreden!!
Lenneke van de Wiel
Zeer prettig door Stefan geholpen om voor mijn moeder en tante (88/90)een reis te boeken. Hij nam alle tijd en adviseert ons prima!!