9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Peter v M

Fantastisch geholpen bij de totale boeking van twee families

Frans

Al eens eerder via Cruisereizen geboekt. Gewoon goed, klantgericht en vriendelijk.

Edwin Machielsen

Zoals gebruikelijk keurig en snel geregeld

Abraham

Heel plezierig en deskundig geholpen.

Marieke van Dongen

Men heeft alles in het werk gesteld om op hele korte termijn een prachtige cruise te vinden. Geen moeite was teveel!

Frans Faber

Wat een goede service! Het begint al bij het telefonische contact. Geen lange keuzemenu\'s en geen lange wachttijden. Een verademing! Daarnaast heb je tijdens het contact of boeken altijd het idee... Wat een goede service! Het begint al bij het telefonische contact. Geen lange keuzemenu\'s en geen lange wachttijden. Een verademing! Daarnaast heb je tijdens het contact of boeken altijd het idee dat de klantgerichte en enthousiaste medewerkers hun uiterste best voor je doen en tegemoet willen komen aan al je wensen. Voor mij staat de klantenservice van Cruisereizen op nummer 1.

Annemiek Bos

Ik ben geweldig goed geholpen! Zeer klantvriendelijk, snel contact. Prima service.

hennie

5 sterren tot nu toe

Els Lussenburg

Perfect. Ben onder de indruk van de service. Ondanks wijzigingen in onze plannen werd er steeds heel vriendelijk en behulpzaam een nieuwe optie gezocht. Op e-mails en terugbelverzoeken werd snel... Perfect. Ben onder de indruk van de service. Ondanks wijzigingen in onze plannen werd er steeds heel vriendelijk en behulpzaam een nieuwe optie gezocht. Op e-mails en terugbelverzoeken werd snel gereageerd. Complimenten voor het team maar vooral voor Jennifer, onze cruise specialist.

Tarieven incl vluchten vermelden?