9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Dennis Lapar

Op elk gewenst moment kan ik CruiseReizen.nl bellen. De medewerksters/sters staan mij vriendelijk en deskundig te woord. Ik heb een vaste cruisespecialist.Ik ben super tevreden over haar.

R. Schot

De gesproken medewerker gaf het gevoel bekend te zijn met de materie. Een adviseur die vriendelijk en klantgericht was. Schoot soms in de verkoopmodus en sprak dan erg snel, eigenlijk best aandoenlijk

Mary

Perfect

Mijn gekozen was vol, Tony adviseerde nog een dag te wachten of er nog een reservering uit zou vallen en inderdaad dat gebeurde. De maatschappij heeft direct de hut voor mij in optie genomen. Echt... Mijn gekozen was vol, Tony adviseerde nog een dag te wachten of er nog een reservering uit zou vallen en inderdaad dat gebeurde. De maatschappij heeft direct de hut voor mij in optie genomen. Echt super geregeld.

Ellen Heiligers

Fijne reisadviseurs die meedenken aan oplossingen. Vriendelijk

Irma Camijn-van Kuler

Deze cruise was onze allereerste ooit. We wisten totaal niet wat we konden verwachten. De organisatie, de klantvriendelijkheid en de adviezen waren optimaal.en

annemarie van den hoek

Telefonisch contact was heel goed stefan Elderson krijg een tien.

Mariska

Wij zijn heel fijn geholpen door Stefan.. Snel ,correct en vriendelijk…

Frans Sluis

Zeer klantgerichte en klantvriendelijke organisatie die ook nog eens goed bereikbaar is. Komen afspraken na en doen net iets meer waar nodig.

Wilhelmina Vermeulen

Ik zou niet weten waar te beginnen!Wij hebben al meerdere boekingen gedaan bij Cruisereizen.nl en ik ben zeer tevreden over hen.Als.je vragen heb staan ze je altijd vriendelijk te woord via de... Ik zou niet weten waar te beginnen!Wij hebben al meerdere boekingen gedaan bij Cruisereizen.nl en ik ben zeer tevreden over hen.Als.je vragen heb staan ze je altijd vriendelijk te woord via de telefoon of via WhatsApp.Als je een fout hebt gemaakt lossen ze die in no time voor je op.Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over Cruisereizen.Een klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is,met zeer vriendelijke mensen.Leuk dat je na je cruise soms een kaartje krijgt met welkom thuis..Het zijn gewoon de kleine dingen die het doen.En ik geef toe dat ik misschien niet altijd even makkelijk ben met mijn vragen,maar het wordt altijd zonder problemen en zeer vlot opgelost.En een hele.fijne overzichtelijke website je weet vrijwel direct alles. Mensen ga zo door.

Fenna Jongeling

Hele fijne contacten gehad met Marcella Allessandro. Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Niets was haar teveel. Top!!!