9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Wilhelmina Vermeulen

Ik zou niet weten waar te beginnen!Wij hebben al meerdere boekingen gedaan bij Cruisereizen.nl en ik ben zeer tevreden over hen.Als.je vragen heb staan ze je altijd vriendelijk te woord via de... Ik zou niet weten waar te beginnen!Wij hebben al meerdere boekingen gedaan bij Cruisereizen.nl en ik ben zeer tevreden over hen.Als.je vragen heb staan ze je altijd vriendelijk te woord via de telefoon of via WhatsApp.Als je een fout hebt gemaakt lossen ze die in no time voor je op.Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over Cruisereizen.Een klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is,met zeer vriendelijke mensen.Leuk dat je na je cruise soms een kaartje krijgt met welkom thuis..Het zijn gewoon de kleine dingen die het doen.En ik geef toe dat ik misschien niet altijd even makkelijk ben met mijn vragen,maar het wordt altijd zonder problemen en zeer vlot opgelost.En een hele.fijne overzichtelijke website je weet vrijwel direct alles. Mensen ga zo door.

Fenna Jongeling

Hele fijne contacten gehad met Marcella Allessandro. Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Niets was haar teveel. Top!!!

Rogier

Zeer fijn en persoonlijk geholpen. Werd goed op de hoogte gehouden gedurende het proces, per mail of telefonisch.

Stefan

Zeer goede prijs. Ik hoop dat onze reis ook zeer goed meevalt

Margie

Wij zijn blij net de meedenkende medewerker die de boeking voor ons kon realiseren.

Janine

Onze tweede cruise geboekt bij cruisereizen. Ook nu weer heel tevreden over het makkelijke contact en de service.

Rob & Anja

Bijzonder klantvriendelijk. Direct reactie. Direct mail. Direct terugbellen. Denken mee. Doen voorstellen. Echt geweldig.

Jorgen v horen

Klant vriendelijkheid is waar de telefoon met opnemen ze lopen allen vragen goed door met de klant zorgen dat je de goedkoopste prijsbetaald voor jou gekozen cruis

Peter

Wij zijn zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan tijdens de kontakten die er zijn geweest. Peter

Clarette de Boer

Excellent !