9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

H.J.Otten- van der Wijk

Met cruisereizen.nl heb ik een Super goede ervaring mee, alles keurig en snel geregeld. Fantastisch!!!

Monique E

Wat mij zo aansprak was het feit dat ik zelf een afspraak online kon inplannen. Vervolgens werd ik precies op tijd gebeld en werden de eerste inventarisatie vragen gesteld. Omdat ik zelf al redelijk... Wat mij zo aansprak was het feit dat ik zelf een afspraak online kon inplannen. Vervolgens werd ik precies op tijd gebeld en werden de eerste inventarisatie vragen gesteld. Omdat ik zelf al redelijk wat zaken had opgezocht, merkte ik dat we snel door de keuzes heen konden lopen en dat vanuit de adviseur dat ze actief relevante informatie met mij deelde.

Marina Doorenbosch

Mail gestuurd met vragen en werd binnen een uur teruggebeld door Ryan. E.e.a. doorgesproken en na wat schuiven met de vluchttijden hebben we de reis geboekt. Ryan is een topper en hadden een zeer... Mail gestuurd met vragen en werd binnen een uur teruggebeld door Ryan. E.e.a. doorgesproken en na wat schuiven met de vluchttijden hebben we de reis geboekt. Ryan is een topper en hadden een zeer klantvriendelijk gesprek

Dick

De hele booking is prima en prettig verlopen. Als je belt wordt je geholpen als door een kennis.

Rob Brobbel

CruiseReizen heeft ons heel fijn en deskundig op weggeholpen bij onze keuze voor een eerste cruisereis komende zomer. Veel vragen zijn op prettige wijze beantwoordt en de boeking verliep snel en de... CruiseReizen heeft ons heel fijn en deskundig op weggeholpen bij onze keuze voor een eerste cruisereis komende zomer. Veel vragen zijn op prettige wijze beantwoordt en de boeking verliep snel en de communicatie top! Dank.

F. de Roos

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Ineke schaap

Vriendelijke medewerksters, met aandacht voor de klant. En goed bereikbaar zonder lange wachttijden en 7 dagen per week!

EBo

(Bewerkt)

Goede service bij boeken en goed bereikbaar per mail en telefonisch. Alleen moet je het daarna zelf regelen met Royal Caribbean. Als je vragen hebt krijg je wel netjes antwoord. Dus houd bij Royal... Goede service bij boeken en goed bereikbaar per mail en telefonisch. Alleen moet je het daarna zelf regelen met Royal Caribbean. Als je vragen hebt krijg je wel netjes antwoord. Dus houd bij Royal Caribbean er rekening mee dat je zonder cruisereizen alles na opdracht direct met Royal Caribbean moet regelen.

Goede service